Magneziu

Magneziu este disponibil în multe forme, inclusiv pulberi, picături lichide, capsule și tablete. Cu toate acestea, atunci când căutați cel mai bun supliment cu magneziu, este recomandat să vă concentrați nu atât pe forma sa de administrare, cât pe forma în sine. Cele mai ușor digerabile și absorbite de organism sunt citratul de magneziu și glicinatul de magneziu. Datorită formelor cu magneziu cu absorbtie rapida, suplimente disponibile au un efect protector asupra mușchiului inimii, previn hipoxia, inflamația și alergiile.

Magneziu reduce oboseala și efectele stresului

Magneziul este un activator extrem de important al multor enzime, jucand un rol important in procesul de contractie musculara, transfer si stocare de energie. De asemenea are un efect benefic asupra functionarii sistemului nervos. Deficiențele acestui element pot contribui la perturbări ale transformărilor energetice celulare și la reducerea stabilității trombocitelor. Suplimentele alimentare cu magneziu sunt recomandate în special persoanelor expuse la deficiențe ale acestui element, cauzate de alimentația necorespunzătoare sau de stres. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în timpul activitatilor psihice și fizice intense și în timpul convalescenței după operație, când suntem în mod deosebit expuși unui risc de deficit de magneziu. Vitaminele disponibile, precum si medicamentele bogat în magneziu, au un efect benefic asupra mușchilor și reduc oboseala.

Comanda online produse cu magneziu

În funcție de nevoile tale individuale, poți alege produse care conțin doar magneziu sau suplimente cu mai multe ingrediente, îmbogățite cu vitamine sub forma pastile, capsule, lichid, sirop sau tablete efervescente. Magneziul este un element care are un impact semnificativ asupra funcționării organismului uman. Ia parte la câteva sute de reacții biochimice diferite, inclusiv transformarea carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, ceea ce permite furnizarea de energie a celulelor. Deficiența de magneziu pe termen lung poate avea consecințe grave. Carenta de magneziu se manifesta prin slabiciune generala, oboseala, dureri de cap si ameteli, crampe musculare (mai ales la membrele inferioare).

Magneziul - de ce este esențial?

Suplimente cu magneziu sub forma de pastile, capsule sau lichid, sunt cele mai frecvent utilizate. Acest lucru se datorează faptului că acest element chimic este responsabil pentru multe procese importante din corpul uman.

Filtre active