Miere de Manuka MGO 100+
La reducere!

Miere de Manuka MGO 100+, Manuka Health, 500g

Mierea Manuka MGO 100+ este cel mai ieftin sortiment de miere de Manuka si se caracterizează printr-un conținut relativ ridicat, certificat de metilglioxal la nivelul de 100 mg / kg. Mierea obișnuita conține de la 1 la 10 mg / kg, cu o medie de 3,1 mg / kg.

185,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Miere de Manuka MGO 100+, Manuka Health, 500g

Mierea Manuka MGO 100+ este cel mai ieftin sortiment de miere de Manuka si se caracterizează printr-un conținut relativ ridicat, certificat de metilglioxal la nivelul de 100 mg / kg. Mierea obișnuita conține de la 1 la 10 mg / kg, cu o medie de 3,1 mg / kg.

Mierea de Manuka MGO 100+ conține metilglioxal într-o cantitate care depășește 100 mg / kg (un ingredient natural găsit în cantități semnificative numai în mierea de Manuka).

Ingrediente: miere de manuka 100%

Țara de origine: Noua Zeelandă

Producător: Manuka Health Noua Zeelandă

Valoare nutritivă în 100g

  • Valoarea energetică - 1400 kJ / 334 kcal
  • Grăsimi 0g
  • inclusiv acizi grași saturați 0g
  • Carbohidrați 82,1 g
  • inclusiv zaharuri 82,1 g
  • Fibra 0g
  • Proteine ​​0,3 g
  • Sare 0,04 g
  • Metilglioxal> 10 mg

Doze si mod de administrare:

Se recomandă utilizarea a 2-3 lingurițe, pe stomacul gol cu ​​20-30 de minute înainte de masă. Nu dizolvați în apă peste 40 de grade Celsius. 

Mierea de Manuka MGO 100+ beneficii:

Mierea cu o concentrație mai mică de metilglioxal, adică MGO 250+ și MGO 100+, va fi perfectă pentru:

  • Îmbunătățirea imunității
  • Menținerea unei sănătăți bune
  • Tratamentul afecțiunilor ușoare ale stomacului: arsuri la stomac, reflux gastric, indigestie și dureri abdominale.

Ce miere de Manuka sa alegi?

Din 2002 distribuim in farmacii si conducem un magazin de produse naturiste, unde vindem și miere de Manuka. Cea mai frecventă întrebare de la clienții noștri este tipul de miere pe care îl recomandăm într-o situație dată. În prezent, putem găsi mai mulți producători pe piață. Cea mai mare dintre ele este, fără îndoială, Manuka Health (cu capacul albastru caracteristic).

UMF și MGO - ce înseamnă

Pentru majoritatea oamenilor care folosesc miere de Manuka pentru prima dată, denumirile ciudate precum UMF sau MGO sunt pur și simplu de neînțeles. Explicăm imediat aceste semne care ne spun ce fel de certificat are o anumită miere. Prin urmare, ce teste i s-au efectuat? Ambele certificări sunt de încredere.

Concentrația de metilglioxal - MG / MGO

Calitatea mierii Manuka, pentru a o spune simplu, depinde de concentrația ingredientului activ natural, care este metilglioxal . Cu cât este mai mare concentrația sa, cu atât este mai bună mierea. Fiecare dintre certificările enumerate determină concentrația acestei componente. 

Proprietățile mierii de Manuka

Mierile Manuka sunt renumite în toată lumea pentru proprietățile lor antibacteriene, antivirale, antifungic și antiseptice. Datorită prevenirii creșterii microbiene, mierea de Manuka a devenit mierea numărul unu. În 2007, a fost dezvoltată o metodă pentru a determina concentrația exactă de metilglioxal în miere. Datorită acestui indice putem alege mierea cu efect antibacterian mai puternic sau mai slab. Cu cât concentrația de metilglioxal este mai mare, cu atât mierea este mai puternică. Această concentrație este prescurtată ca MGO sau MG (în funcție de certificatul de miere). La mierile europene, concentrația de MG / MGO este de până la 10 mg / kg. Între timp, în mierea Manuka este chiar 700 mg / kg și mai mult. După cum puteți vedea, diferența este colosală.

Atunci când cumpărăm miere, nu ar trebui să o privim ca pe o miere „obișnuită”, ci mai degrabă ca un medicament. Deși nu este. Conform definițiilor cărții, ar trebui să o clasificăm ca aliment funcțional. Concentrația ridicată de MG / MGO face ca mierea Manuka să aibă proprietăți terapeutice uimitoare ce întărește imunitatea organismului.

Proprietățile mierii Manuka:

  • Antibacterian
  • Antiinflamator
  • Antivirale
  • Antifungic

Datorită lor, mierea este adesea folosită ca suport suplimentar în tratamentul multor boli. Sunt ideale pentru tratamentul bolilor gastrointestinale. Numeroase studii confirmă eficacitatea mierii de Manuka în boli precum:

  • ulcere de stomac,
  • exces de aciditate,
  • tulburări digestive,
  • sindromul colonului iritabil

De asemenea, funcționează bine în cazul infecțiilor tractului urinar și este de neînlocuit în rănile greu de vindecat, escare, eczeme și afecțiuni precum acneea. Este adesea administrat profilactic iarna, deoarece protejează împotriva gripei și a răcelii. În acest caz, mierea cu o concentrație mai mică de MG / MGO funcționează cel mai bine.

Dacă suntem deja bolnavi, atunci se recomandă utilizarea mierilor Manuka cu o concentrație mai mare de MG / MGO . În acest caz, pe lângă sprijinirea tratamentului, ameliorează simptomele acestor boli și combate durerile în gât.

MIEREA DE MANUKA - SE UTILIZEAZĂ ÎN PRODUSE COSMETICE

Așa cum s-a descris mai sus, mierea de manuka are un efect benefic asupra leziunilor cutanate, cum ar fi răni, ulcere, escare. Poate fi utilizat și pe pielea uscată, matură, care a suferit microdeterioare în epidermă. Mierea de Manuka susține regenerarea pielii, hrănește și revitalizează. Merită subliniat efectul antibacterian utilizat de pielea cu tendință acneică și cu imperfecțiuni. Mierea de Manuka se găsește în produsele cosmetice precum cremele de față și loțiunile de corp. De asemenea, reduce roșeața. Masca de miere Manuka poate fi utilizată în îngrijirea pielii uscate, mature sau cu tendințe acneice (datorită efectului său antibacterian) și a imperfecțiunilor.

Prezentare:

Borcan 500g.

9421023628919
Fisa tehnica
Beneficii:
Antibacterian, Antiinflamator, Antivirale, Antifungic
Administrare:
Se recomandă utilizarea a 2-3 lingurițe, pe stomacul gol cu ​​20-30 de minute înainte de masă
Compozitie:
100% miere de Manuka Noua Zeelanda
Producator:
Manuka Healt Noua Zeelanda
Ultima actualizare:
06.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.