ArtroHelp Pain, 30 capsule - Zenyth

ArtroHelp Pain, 30 capsule - Zenyth

Formulă îmbunătățită ArtroHelp Pain, 30 capsule - Zenyth, cu ACID HIALURONIC cu o concentratie de 500 mg, actioneaza imediat asupra dureri și stărilor inflamatorii.

31,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

ArtroHelp Pain, 30 capsule, Zenyth

Formulă îmbunătățită ArtroHelp Pain, 30 capsule - Zenyth, cu ACID HIALURONIC cu o concentratie de 500 mg, actioneaza imediat asupra dureri și stărilor inflamatorii.

Suplientul ArtroHelp Pain a fost îmbunătățit cu acid hialuronic, un excelent lubrifiant al articulațiilor, pentru o mai bună mobilitate și flexibilitate.

Suferi de dureri articulare? Ai nevoie de ArtroHelp Pain!

Care sunt beneficiile ArtroHelp Pain?

  • Susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.
  • Are efect antiinflamator și analgezic.
  • Asigură starea de bine la persoanele cu diverse probleme articulare.
  • Reduce senzația de „articulații rigide“.

ArtroHelp Pain reprezintă o formulă naturală pentru redarea mobilității si confortului articulațiilor, sprijină răspunsul natural al organismului în stări inflamatorii.

Compozitie: extract standardizat cu min. 65% acizi boswelici din rășină de Boswellia serrata – 160 mg; capsule vegetale: hipromeloză; extract standardizat cu min. 2,5 harpagozide din rădăcină de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) – 110 mg; extract standardizat cu min. 25% salicină din scoarță de Salcie (Salix alba) – 80 mg; hialuronat de sodiu – 80 mg; extract standardizat cu min. 3% rosavine și 3% salidrozide din rădăcină de Rhodiola (Rhodiola rosea) – 70 mg.

Cum se administreaza ArtroHelp Pain Zenyth?

  • ArtroHelp Pain se administrează la nevoie, în caz de dureri acute, în cure de minimum 2 săptămâni.
  • Doza zilnică: 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înaintea meselor principale, sau 4 capsule seara, înainte de culcare.
  • Doza maximă: 12 capsule pe zi.

Contraindicații: ArtroHelp Pain nu se asociază cu medicamente orale, deoarece poate împiedica sau potența absorbția acestora. Este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Prezentare: 30 capsule

Zenyth
5941872401456
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 capsule
Ultima actualizare:
24.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa