Lyprinol, 60 capsule, Pharmalink pret, prospect
La reducere!

Lyprinol, 60 capsule, Pharmalink, Complex lipidic articular

Lyprinol este un complex lipidic marin pentru sanatatea articulatiilor si oaselor, care contine un extract unic brevetat din scoica cu cochilie verde.

129,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Lyprinol, 60 capsule, Pharmalink

Lyprinol este un complex lipidic marin pentru sanatatea articulatiilor si oaselor, care contine un extract unic brevetat din scoica cu cochilie verde.

Despre Complex lipidic marin Lyprinol Pharmalink:

Lyprinol este demonstrat clinic ca reduce durerea articulara cauzata de osteoartrita si este de 60 de ori mai puternic decat uleiul de peste (pe baza de miligram). Actiunea sa antiinflamatoare ajuta si la mentinerea cailor respiratorii sanatoase. 

Lyprinol (complex lipidic marin) este un supliment alimentar ce are in compozitia sa peste 90 de compusi lipidici si acizi grasi Omega 3, extrasi din Perna Canaliculus-scoica cu cochilie verde. Lyprinol este conceput ca un ulei marin pur: in fiecare capsula a suplimentului se regaseste un amestec unic de lipide si acizi grasi Omega, ce sunt esential organismului si sanatatii dumneavoastra.

Lyprinol beneficii

* De 60 de ori mai puternic decat uleiul de peste

* Imbunatateste viata intr-un mod vizibil pentru persoanele cu artrita

* Antiinflamator natural dovedit clinic

* Reduce inflamatia articulara si umflaturile

* Amelioreaza durerea artritei

* Mentine caile respiratorii sanatoase

* Creste mobilitatea articulatiilor

* Capsula mica asigura usurinta inghitirii

Cum functioneaza Lyprinol

Lyprinol pare sa blocheze o cale biochimica in organism care produce compusi inflamatori in boli cum ar fi artrita reumatoida. 

Lyprinol are o structura lipidica mai complexa in comparatie cu alte uleiuri marine. Aceasta include prezenta unui numar de compusi cunoscuti a fi antiinflamatori, cum ar fi acizii grasi Omega 3. Acest amestec complex de lipide este considerat esential pentru a explica actiunea puternica a medicamentului Lyprinol. 

Dozaj Lyprinol:

Sunt unele cazuri in care doza initiala este prea mare si puteti resimtiti o accentuare usoara a durerilor si un disconfort local. In acest caz este recomandat sa reduceti doza la 3 sau 2 comprimate/zi, pana ce senzatia de confort se instaleaza, insa nu este inicata intreruperea totala a administrarii de Lyprinol. 

In situatii deosebite, cum ar fi afectiunile cronice sau daca se doreste obtinerea mai rapida a unui efect benefic, este recomandata o doza de soc (4 capsule/zi - 2 dimineata si 2 seara) pentru o perioada de 2 pana la 6 saptamani. Dupa aceasta peroada se revine la doza normala. 

Doza profilactica: inainte de masa sau in timpul acesteia 2 capsule pe zi luate astfel: una dimineata si una seara.

Doza terapeutica: 4 capsule/zi luate astfel: 2 dimineata si 2 seara - timp de 2 pana la 6 saptamani pentru afectiuni cronice.

Copii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani: se recomanda 3 capsule/zi. Dupa o perioada se verina la doza obisnuita de 2 capsule/ zi.

Adulti - Doza initiala recomandata este de 2 capsule dimineata si seara timp de aproximativ 8 saptamani. Dupa primele 8 saptamani, luati 1 pana la 2 capsule zilnic.

Copii (sub 2 ani) - Numai ca prescriptie medicala Copii (2-12 ani) - Luati jumatate din doza adulta sau conform prescriptiei medicului. 

Nu se recomanda la copiii cu varsta mai mica de 2 ani sau la femeile gravide sau care alapteaza.

Atentionari Lyprinol

* Acest produs contine un material derivat din fructe de mare. Se recomanda consumul cu prudenta de catre persoanele alergice la fructe de mare. * Daca simptomele persista, consultati medicul dumneavoastra. * Cititi intotdeauna eticheta. Utilizati numai conform instructiunilor. 

Efecte secundare Lyprinol

Mai rar pot provoca diaree usoara, greata sau flatulenta.

Ingrediente active per capsula

Extract lipidic marin (Perna canaliculus) 50mg

Vezi si Lyprinol 180 capsule varianta economica la pretul de 330 lei.

4260168660065
Fisa tehnica
Beneficii:
susține sănătatea articulațiilor
Compozitie:
extract uleios 100% din Green Lipped Mussel (moluste) *. 50 mg scoica cu cochille verde PERNA CANALICULUS, vitamina E natural, antioxidant
Mod de prezentare:
cutie 60 capsule
Producator:
Pharmalink
Ultima actualizare:
23.08.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.