Lista de produse dupa marca Pharmalink

Pharmalink | produse naturiste si suplimente alimentare de la Sam Distribution - Magazin Naturist. Vezi Preturi!

Pharmalink - Magazin naturist SamDistribution va ofera cele mai bune produse naturiste si suplimente alimentare Pharmalink disponibile pentru comenzi online la preturi mici. Suplimentele lor alimentare și alte soluții de sănătate oferă substanțe naturale validate științific de cea mai înaltă calitate, care hrănesc corpul și spiritul, ajută la prevenirea bolilor și a problemelor de sănătate fara efecte secundare pentru organism.

Produsele naturiste Pharmalink sunt suplimente alimentare importate de la Gelita Health din Germania. Sunt produse naturale eficiente pentru diverse probleme de sanatate si  frumusete naturala. Aceste produse naturiste si suplimente alimentare de la Pharmalink pot fi utilizate ca tratament adjuvant pentru boli si afectiuni diverse legate de sanatate.

Alege produse naturiste si suplimentele alimentare Pharmalink din oferta SamDistribution.ro le gasiti online la preturi mici. Aici gasiti Colagen lichid 30 fiole buvabile (de baut) Ch Alpha Plus - sustine sanatatea articulatiilor si ajuta la refacerea cartilajele deteriorate. Aici mai gasiti Lyprinol cu 60 si 180 capsule. Vezi toata produsele Pharmalink, disponibila pentru comenzi online in oferta SamDistribution.ro. 

Ch Alpha plus - colagen lichid, 30 fiole, Pharmalink
124,00 RON
In stoc

Colagen lichid 30 fiole pentru articulatii CH Alpha Plus produs de Gelita Health din Germania, un supliment alimentar care susține activitatea sistemului muscular, care, în același timp, ajută la menținerea sănătății depline a articulațiilor mobile ale oaselor (articulațiilor). Substanțele conținute în lichid au un efect pozitiv asupra menținerii eficienței mișcării articulațiilor datorită conținutului de: colagen, care este o proteină naturală care se găsește în organism; glucozamina, care este o componentă naturală a matricei cartilajului; sau condroitina, care este o componentă esențială a masei particulelor. Conținutul de vitamina C ajută la producerea corectă de colagen.