Colagen lichid hidrolizat tip 1, 2 si 3 Active Life, 500ml, Swedish Nutra

Colagen Lichid Hidrolizat tip 1, 2 si 3 Active Life, 500ml, Swedish Nutra

Colagen lichid hidrolizat tip 1, 2 si 3 Active Life conține toate cele 3 tipuri de Colagen. Colagenul este o proteină cu proprietăți unice. În primul rând, este foarte flexibil și în același timp durabil.

123,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colagen lichid hidrolizat tip 1, 2 si 3 Active Life, 500ml, Swedish Nutra

Colagen lichid hidrolizat tip 1, 2 si 3 Active Life conține toate cele 3 tipuri de Colagen. Colagenul este o proteină cu proprietăți unice. În primul rând, este foarte flexibil și în același timp durabil. Formulă specială pentru articulații, păr, piele, unghii, mușchi, sistem Osos și recuperare după efort. 

Colagenul administrat pe cale orală poate întârzia procesul de îmbătrânire a pielii și poate îmbunătăți mobilitatea articulațiilor, reducând descompunerea acestuia în țesutul conjunctiv și susținând sinteza în organism.

Beneficii Colagen lichid hidrolizat tip 1, 2 si 3 Active Life:

  • Recomandat pentru articulații, cartilaje, mușchi, păr, piele, unghii;
  • Ameliorează durerile articulare
  • Asigura hidratarea teusuturilor si  ajută la reducerea semnificativă a inflamațiilor
  • Datorită colagenului de tip 1 și 3 prezent în compoziție, asigura sănătatea tendoanelor;
  • Încetinește procesul de imbătrânire a pielii 
  • Întărește părul, unghiile si imbunătățește in mod vizibil textura pielii;

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină omniprezentă în corpul nostru, deoarece este principala componentă structurală a țesuturilor conjunctive, inclusiv pielea, tendoanele, oasele și ligamentele.

Colagenul în sine nu poate fi absorbit ca o moleculă complet intactă, așa că organismul nostru folosește peptide de colagen (numite și hidrolizat de colagen). Colagen Active Life este unul dintre cele mai populare suplimente pe baza de colagen hidrolizat tip 1 2 3 de  pe piață.

Vitamina C, din compozitie este un antioxidant puternic care ajuta la sinteza colagenului si se găsește într-o varietate de fructe și legume.

Ce spun cercetările despre colagen?

Reduce durerile articulare - O mare parte din cercetările privind suplimentarea cu colagen au fost orientate către potențialul său de a diminua durerea și rigiditatea articulațiilor la persoanele cu artrită, precum și potențialul de reducere a durerilor articulare legate de exerciții fizice în rândul persoanelor sănătoase.

Asigura sănătatea pielii - Poate că cel mai convingător domeniu de cercetare asupra colagenului este în legătură cu sănătatea pielii, deoarece studiile au descoperit că suplimentarea pot îmbunătăți elasticitatea pielii, hidratarea și chiar poate reduce aspectul celulitei.

Ajuta la vindecarea ranilor - Unele cercetări au descoperit, de asemenea, că suplimentarea cu colagen poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare a rănilor.

Compozitie:

Amestec Lichid din 5 Ingrediente – 6000mg,Colagen Hidrolizat (PurePeptide) Tip 1, 2 si 3 – 5000 mg,BCAA – 2000 mg (L-leucina – 1000 mg; L-izoleucina – 500 mg, L-valina – 500 mg),Acid Hialuronic – 5 mg,Vitamine pentru Absorbtie Maxima - Vitamina B6 – 1 mg, Vitamina B5 – 2 mg, Vitamina C – 60 mg

Administrare:

Se consuma 15 ml pe zi de preferat seara. Cupa pentru dozaj este inclusa in pachet.

Ajunge pentru 33 de Zile de administrare

Prezentare: 500ml

7305484691847
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
sticla 500ml
Ultima actualizare:
25.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.