Bio Seleniu + Zinc, 120 tablete, Pharma Nord

Bio Seleniu + Zinc, 120 tablete, Pharma Nord

Suplimentul alimentar Bio Seleniu + Zinc, 120 tablete, Pharma Nord ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii unghiilor și a parului.

83,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Bio Seleniu + Zinc, 120 tablete, Pharma Nord

Suplimentul alimentar Bio Seleniu + Zinc, 120 tablete, Pharma Nord ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii unghiilor și a parului.

Recomandari asociate: vitamine, minerale, sistem imunitar si antioxidanti, par, unghii, piele si vedere, copii si femei insarcinate, metabolism si hormoni.

Proprietati:

bun pentru sistem imunitar, metabolism, fertilitate, par, unghii, tiroida si activitate hormonala;

prin continutul sau de seleniu, zinc, vitaminele A, B6, C și E este un antioxidant complex;

contine SelenoPrecise, o drojdie cu seleniu cu biodisponibilitate de 88.7% (cea mai ridicata de pana acum);

seleniul contribuie la functionarea normala a glandei tiroide, a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii unghiilor și a parului la spermatogeneza normala, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

vitamina A contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, procesul de diferentiere celulara, la mentinerea sanatatii pielii, la mentinerea vederii normale la mentinerea sanatatii membranelor mucoase;

vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la formarea normala a globulelor rosii, la metabolismul energetic normal, la mentinerea sanatatii psihice, la metabolismul normal al homocisteinei, la reglarea activitatii hormonale, la reducerea oboselii si extenuarii;

vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la functionarea normala a sistemului nervos, la formarea normala a colagenului, la metabolismul energetic normal, la mentinerea sanatatii psihice, la absorbtia fierului non-heminic (din fructe, legume si cereale), la reducerea oboselii si extenuarii,  la regenerarea formei reduse a vitaminei E, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

 zincul contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la procesul de diviziune celulara la functia cognitiva normala, la metabolismul acido-bazic normal, la mentinerea sanatatii parului, pielii, unghiilor si oaselor,  la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange, la metabolismul normal al acizilor grasi, la sinteza normala a proteinelor, la metabolismul normal al carbohidratilor, la mentinerea vederii normale.

Ingrediente active per tableta:

Seleniu (SelenoPrecise) 100 mcg, 

Zinc (gluconat de zinc) 15 mg, 

Vitamina A 800 mcg RE, 

Vitamina B6 2 mg,                           

Vitamina C 90 mg, 

Vitamina E 15 mg α-TE.

 Doze si mod de administrare:

1 tableta pe zi sau dupa recomandarea medicului. Preferabil in timpul mesei sau dupa masa.

Prezentare:

120 tablete

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.