Hemosan

Hemosan Crema, 40 g, Aliphia Exhelios

Este un unguent care stimuleaza circulatia locala in criza hemoroidala, are actiune emolienta, alina durerea, reface tesuturile si stimuleaza circulatia locala.

15,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Hemosan crema, 40 g, Aliphia Exhelios

Este un unguent care stimuleaza circulatia locala in criza hemoroidala, are actiune emolienta, alina durerea, reface tesuturile si stimuleaza circulatia locala.

– Castanul prin actiunea sa are un efect benefic de retractie a formatiunilor hemoroidale, efect potentat de extractul de spanz.

– Musetelul au rol dezinfectant si de accelerare a vindecarii.

– Cretisoara are un efect natural care potenteaza actiunea spanzului. Utilizarea zilnica restabileste si mentine functia normala a mucoasei anale. 

Indicatii: reduce si previne crizele hemoroidale, eczemele si pruritul. Ajuta la mentinerea si restabilirea functiei normale a mucoasei anale/

Utilizat zilnic dupa igiena locala asigura sanatatea mucoasei, refacerea tesuturilor si stimularea circulatiei. 

Crema Hemosan se poate utiliza zilnic pentru a restabilii si mentine functia normala a mucoasei anale. 

Administrare:

se aplica local de 2 / 3 ori pe zi (de preferinta dupa igiena locala)  

Mod de prezentare: Tub de 35 g in cutie individuala, insotit de prospect. 

Producator: Exhelios - Aliphia

Data ultimei actualizari: 17.10.2022

Exhelios
6424827000410z

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.