Coenzima Q10 Forte Dacia Plant 60cpr

Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant asigura energia necesara pentru functionarea normala a organismului.

44,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant asigura energia necesara pentru functionarea normala a organismului.

In organism, indeplineste doua functii: energetica si antioxidanta, jucand astfel un rol important in functionarea optima a sistemului imunitar.

-Producerea coenzimei Q10 de catre organism incepe sa scada dupa varsta de 30 de ani.

-Din acest motiv, pentru a mentine cantitatea optima de coenzima in organism, este necesar un aport suplimentar, care sa corecteze deficitul aparut la nivelul tesuturilor si organelor.

-Asocierea coenzimei Q10 cu fructele de catina si de afin creste actiunea antioxidanta si regeneranta, oprind evolutia proceselor degenerative.

-Ameliorand irigarea cordului si eliminand dezechilibrele datorate deficitului de ubiquinona, paducelul reprezinta cel mai eficient remediu natural impotriva afectiunilor cardiovasculare, actiunea sa fiind potentata de uleiul volatil de roinita care contribuie la normalizarea functiei cardiace si la stabilizarea psiho-emotionala.

-Produsul COENZIMA Q10 FORTE reprezinta un remediu eficient conceput cu scopul de a sustine din punct de vedere energetic functiile vitale ale organismului, corectand totodata dezechilibrele si tulburarile functionale care apar la acest nivel.

- COENZIMA Q10 Ubiquinona (numita si coenzima Q10) intervine in ciclul Krebs, fiind cofactor in procesele oxidative.

- Ciclul Krebs reprezinta o succesiune de reactii enzimatice, care au ca scop producerea de energie, rezultata in urma proceselor de oxidare care au loc la nivelul mitocondriilor.

- In urma arderilor celulare rezulta energia necesara pentru functionarea normala a organismului. 

- Deficienta de ubiquinona produce carente de energie la nivelul organelor si tesuturilor, ceea ce determina aparitia bolilor.

- La nivelul miocardului, tesut in care ubiquinona se gaseste in concentratii mari, deficitul energetic produce slabirea inimii si instalarea afectiunilor cardiovasculare.

- Coenzima Q10 este un puternic antioxidant, avand un rol important in neutralizarea radicalilor liberi din organism si, de asemenea, impiedicand oxidarea colesterolului ''rau'' (LDL-colesterol), prevenind astfel aparitia aterosclerozei si a complicatiilor acesteia.

-Coenzima Q10 imbunatateste functia diastolica la pacientii tratati cu statine (medicamente hipolipemiante si hipocolesterolemiante), stabilizeaza canalele de calciu din miocard, imbunatateste eficienta mitocondriala si creste cantitatea de ATP (adenozin trifosfat - reprezinta forma de stocare a energiei la nivel celular), stimuleaza metabolismul si favorizeaza scaderea ponderala.

-Se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul afectiunilor cardiovasculare, oculare, neurologice, renale, etc. 

  • -CATINA (Hippophae ramnoides) -Fructele de catina au de asemenea o actiune puternic antioxidanta, datorita continutului bogat in vitamina C (400-1500mg%), carotenoide (α si β-caroten, licopina, zeaxantina), seleniu, precum si in vitaminele E si P. ÃŽn compozitia fructelor au mai fost gasite: vitaminele B1, B2, si PP, provitamine D, acid folic, proantociani, acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), catechol, lipide, oligoelemente (calciu, magneziu), etc. Datorita unui mare si variat continut in vitamine si oligoelemente, catina prezinta si efecte puternic vitalizante, intaritoare si regenerante. 
  • -ULEIUL VOLATIL DE ROINITA‚ (Melissae aetheroleum) -este alcatuit din: citral, citronelal, citronelol, geraniol, neral, linalool, 1,8-cineol; componente cu actiune calmanta, sedativa, antiinflamatoare si hipotensiva. Contribuie la normalizarea functiei cardiace si la reglarea psiho-emotionala.
  • -PADUCEL FLORI (Crataegus monogyna, C. oxyacantha) -Florile de paducel sunt un adevarat elixir in bolile cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante din Europa, unde aceste afectiuni constituie cauza unu de mortalitate. Utilizat ca remediu terapeutic din cele mai vechi timpuri, paducelul isi datoreaza eficienta complexului de principii active alcatuit din: flavonozide (hiperozida, rutozida, kaempferol, vitexina), proantocianidoli, taninuri catehice (catechol si epicatechol), flobafene, acizi triterpenici (ursolic, oleanolic, crategolic), cumarine (esculetozida), acizi fenolici (cafeic si clorogenic), amine, aminopurine, β-sitosterol, substante bioactive cu actiune vasodilatatoare coronariana, antihipertensiva, β-blocanta si cardiotonica. 
  • -FRUCTE DE AFIN (Vaccinium myrtillus) -Afinul este un arbust care creste in regiunile alpine la altitudini de pana la 2000-2500m. Fructele, de culoare negru-albastrui au o compozitie bogata in: antocianozide (mirtilozidele A si B), flavone (hiperozida si quercitrozida), procianidoli si resveratrol, substante bioactive cu actiune puternic antioxidanta, capilaroprotectoare si vasoprotectoare, inhiba agregarea plachetara, capteaza radicalii liberi, stimuleaza sinteza de rodopsina si imbunatateste fluxul sangvin si irigarea ochiului, putand fi administrat ca adjuvant atat in afectiuni oculare degenerative (glaucom, cataracta, retinopatie diabetica, degenerescenta maculara) cat si pentru adaptarea vederii la lumina nocturna, marind acuitatea vizuala.

Actiuni:

-energizant, antioxidant, impiedica oxidarea colesterolului ''rau'' (LDL-colesterol) prevenind aparitia aterosclerozei si a complicatiilor acesteia, neutralizeaza radicalii liberi si impiedica procesele degenerative, vasodilatator coronarian, antihipertensiv, blocant, cardiotonic, produce normalizarea functiei cardiace, stabilizeaza canalele de calciu din miocard, imbunatateste functia diastolica la pacientii tratati cu statine, capilaroprotector si vasoprotector, inhiba agregarea plachetara, stimuleaza sinteza de rodopsina si imbunatateste fluxul sangvin si irigarea ochiului, mareste acuitatea vizuala, creste eficienta mitocondriala, creste cantitatea de ATP, stimuleaza metabolismul si favorizeaza scaderea ponderala, vitalizant, vitaminizant, intaritor, regenerant.

Recomandat in:

- in cardiomiopatie se pot lua doze cuprinse intre 100-600mg pe zi (maxim 6cpr./zi), divizate in mai multe administrari.

- in Parkinson: se pot lua doze cuprinse intre 300-1000mg pe zi (maxim 10cpr./zi), divizate in mai multe administrari.

comprimatele masticabile, se mesteca, cu 30min. inainte de mese.

Indicatii: se utilizeaza ca adjuvant in:

afectiuni cardiovasculare (insuficienta cardiaca cronica, cardiomiopatie, sechele postinfarct miocardic, angina pectorala, prolaps al valvei mitrale, boli coronariene, hipertensiune arteriala), afectiuni oculare degenerative (degenerescenta maculara, glaucom, cataracta, retinopatie diabetica), boala Alzheimer, tumori mamare, sindromul de oboseala cronica, boli mitocondriale, distrofii musculare, Parkinson, insuficienta renala, reumatism cronic degenerativ, convalescenta, avitaminoze si in geriatrie. -

Administrare: -adulti - cate 1 cpr. de 3 ori pe zi, inainte de mese.

Contraindicatii -alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii: -in sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.

REACTII ADVERSE: -produsul este in general bine tolerat, rareori putand apare stari de greata, eruptii cutanate, iritabilitate, oboseala, sau insomnie. 

COENZIMA Q10 FORTE 60 comprimate

Producator: Dacia Plant

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

6421930100563

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.