proprietati analgezice si un puternic efect antiinflamator

Balsam Aktiv cu Extract de Ghiara Dracului Botanis 250 ml

Efecte: are proprietati analgezice si un puternic efect antiinflamator, gheara dracului mareste mobilitatea si elasticitatea articulatiei, ajuta la imbunatatirea circulatie sangelui, relaxeaza si regenereaza tonusul muscular. Gheara diavolului este un balsam care conține substanțe care au proprietăți antireumatice și susțin mușchii. Funcționează deosebit de bine cu durerea articulațiilor, mușchilor și coloanei vertebrale.

10,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Balsam Aktiv cu Extract de Ghiara Dracului 

Gheara diavolului - acțiune: articulatii flexibile, mobilitatea articulatiilor, proprietati de calmare (analgezice) si antiinflamatoare.

Gheara diavolului, datorită ingredientelor active din planta si radacina conținute, are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, în special având un efect pozitiv asupra inflamației articulațiilor. Interesant este că acțiunea sa este comparată cu agenții farmacologici utilizați în inflamație și durere. Funcționează foarte bine în reumatism și artrită, ameliorând simptomele bolilor. Ameliorează durerile musculare și osoase , în special ajută la durerile de spate.

Balsam Aktiv cu Extract de Ghiara Dracului Botanis: are proprietati analgezice si un puternic efect antiinflamator, gheara dracului mareste mobilitatea si elasticitatea articulatiei, ajuta la imbunatatirea circulatie sangelui, relaxeaza si regenereaza tonusul muscular, 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.