Colon Help, 480 g, Zenyth

Colon Help, 480 g, Zenyth

Supliment ColonHelp, 100% natural de curățare intestinală și detoxifiant pe bază de semințe de in și psyllium. Este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din România, și a devenit expresia unui fenomen social în doar câteva luni.

83,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colon help, 480 g, zenyt

Supliment ColonHelp, 100% natural de curățare intestinală și detoxifiant pe bază de semințe de in și psyllium. 

Este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din România, și a devenit expresia unui fenomen social în doar câteva luni.

Peste 200.000 de oameni au fost supuși unui tratament de detoxifiere cu ColonHelp în ultimele luni.

Care sunt beneficiile Colon Help asupra digestiei?

  • ColonHelp normalizează absorbția glucozei de către intestin
  • Atenuează senzația de foame.
  • Elimină sau atenuează majoritatea problemelor tubului digestiv;
  • Contribuie la scaderea colesterolului si a trigliceridelor;
  • Ajuta in distensie stomacală, gastrită, digestia incompletă a alimentelor;
  • Combate afectiuni precum reflux gastric, flatulență, crampe, parazitoze intestinale;
  • Ajuta in sindrom de colon iritabil, colită intestinală, hemoroizi și fisuri anale.

Familii întregi, colegi de muncă, tineri și vârstnici deopotrivă au aflat despre beneficiile fibrelor. Drept urmare, detoxifierea intestinală a câștigat și mai mult teren în România.

ColonHelp umple în mod natural deficiențele alimentelor moderne sărace în fibre. In lipsa fibrelor si a apei, toxinele si reziduurile metabolice din colon nu sunt evacuate in timp, fiind supuse unui proces indelungat de fermentatie si descompunere, in timpul caruia sunt parial reabsorbite si recirculate. 

Din păcate, nu știm cât de important este să avem intestine sănătoase. Ignorăm de multe ori semnalele transmise de colonul afectat: balonare, crampe, constipație, dureri de cap, păr tern, piele obosită și greutate mai mare decât în ​​mod normal.

ColonHelp este un supliment natural format din fibre vegetale solubile si insolubile, cu un continut semnificativ de Omega 3 natural. Fibrele produsului in combinatie cu lichide isi maresc volumul de cateva ori, si elimina toxinele si reziduurilor acumulate din tubul digestiv.

Cum se administreaza Colon Help?

Pentru obisnuirea corpului se consuma maxim 8 grame pe zi (o lingura dozatoare) in primele 2-3 zile de cura. În recipient este inclusă o lingură de dozare de 8 grame!

Adulti: 1-3 linguri dozatoare pe zi (8-24 g/zi). Adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani: 1 lingură dozatoare pe zi. Doza maxima: 4 linguri pe zi (32 g).

Administrat cu iaurt, acest produs reechilibrează flora intestinală și îmbunătățește sistemul imunitar. În același timp, este recomandat în orice simptom de oboseală cronică.

O cură completă de detoxifiere cu ColonHelp (pentru o perioadă de 3 luni) are ca rezultat o sănătate mult îmbunătățita.

Care este compozitia produsului?

  • coji de psyllium – Plantago ovata, seminte de in – Linum comun, chimen – Carum carvi, coriandru – Coriandrum sativum, oregano – maghiran, patrunjel – Daucus crispum, argila.

Important!

Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul de cancer de colon.

Acest produs nu provoacă dependență, putând fi consumat pe termen lung, ca supliment alimentar cu fibre, dar în doză limitată de 4-8 grame pe zi.

Prezentare: 480 grame

Data ultimei actualizari: 29-03-2022

Zenyth
5941872400015

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa