BioGreens, 120 caps - Zenyth

BioGreens, 120 capsule, Zenyth

BioGreens este un produs 100% natural, organic si vegan, care contine super-alimente verzi, alge si acerola. Produsul are actiune energizanta pentru intregul organism

75,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

BioGreens, 120 capsule, Zenyth

Supliment alimentar BioGreens, 120 caps - Zenyth produs bio, vegan, superfood 100% organic cu germeni și alge.

BioGreens este un produs bio, vegan, care conține super-alimente verzi (germeni, alge, lăstari), provenite din culturi certificate ecologic, disponibil sub formă de pudră sau capsule. Un produs inovator, care îmbină proprietăţile energizante, alcalinizante şi antioxidante ale germenilor şi lăstarilor.

Cand este indicat BioGreens?

  • Stări de oboseală, astenie, lipsă de energie și capacitate redusă de efort.
  • Suport în curele de slăbire, pentru reducerea poftei de mâncare.
  • Reglarea pH-ului și combaterea acidității gastrice.
  • Combatarea efectelor negative ale stresului.
  • Protecție antioxidantă și funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Efect anti-aging, de combatere a îmbătrânirii precoce.
  • Detoxifiere, eliminarea toxinelor.

Compozitie:grâu verde, orz verde, algele Chlorella și spirulină, mentă, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz și acerola.

Cum se administreaza BioGreens?

BioGreens nu are restricții privitoare la durata de administrare, poate fi consumat zilnic, pe termen nelimitat sau în cure de minimum o săptămână pe lună.

  • Doza zilnică: câte 4 capsule de 1-2 ori pe zi.
  • Doza maximă: 12 capsule/zi.

Contraindicatii: Pentru copiii sub 6 ani, persoanele cu diabet sau alergie la oricare dintre ingrediente, cele cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, femei însărcinate sau care alăptează, se va cere sfatul medicului înainte de utilizare. Posibile interacțiuni cu anticoagulante și imunosupresoare.

Prezentare: 120 capsule

Zenyth
5941872400367
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
120 capsule
Ultima actualizare:
24.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.