Colon Help Bio, 480 g, Zenyth

Colon Help Bio, 480 g, Zenyth

Supliment alimentar Colon Help Bio un produs 100% organic ce ajută la detoxifierea tubului digestiv si contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Colon Help Bio este cel mai iubit supliment alimentar pentru detoxifiere și slăbire

114,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colon Help Bio, 480 g, Zenyth

Supliment alimentar Colon Help Bio un produs 100% organic ce ajută la detoxifierea tubului digestiv si contribuie la reglarea tranzitului intestinal.

Colon Help Bio este cel mai iubit supliment alimentar pentru detoxifiere și slăbire, acum și în varianta BIO, conține doar ingrediente certificate organic. In combinație cu lichidele, fibrele din produs, își măresc volumul de câteva ori, asemenea unui burete delicat, curățind toxinele și resturile alimentare de pe pereții colonului și ai tubului digestiv.

Care sunt beneficiile suplimentului Colon Help Bio?

  • ajută la detoxifierea tubului digestiv
  • contribuie la reglarea tranzitului intestinal
  • actioneaza asemenea unui burete si elimina resturile alimentare
  • indicat atât în constipație, cât și în diaree
  • Te ajută să scapi de kilogramele în plus
  • reduce senzația de foame si este eficient in cure de slăbire.
  • contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol șitrigliceride
  • ajuta la menținerea în limite normale a glicemiei post-prandiale
  • asigura o floră intestinală sănătoasă
  • reduce simptomele colonului iritabil

ColonHelp Bio contribuie la reglarea tranzitului intestinal, fiind indicat atât în constipație, cât și în diaree. Este indicat, de asemenea, în toate stările de oboseală și extenuare.

Care sunt ingredientele din Colon Help Bio?

Semințe de in bio* – Linum usitatissimum, tărâțe de psyllium bio** – Plantago ovata, chimen (fructe) bio* – Carum carvi, coriandru (fructe) bio* – Coriandrum sativum, oregano (părți aeriene) bio* – Origanum vulgare, pătrunjel (frunze) bio* – Petroselinum crispum. În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare de 8 g.

Cum se administreaza Colon Help Bio de la Zenyth?

ColonHelp Bio se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se consuma înainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide

  • Adulți: 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24g/zi). 
  • Tineri 12-18 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (8g). 
  • Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32g).

Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Este bine să începi cura cu o cantitate minimă (0,5-1 linguriță pe zi). După 3-4 zile poți crește treptat consumul până la doza optimă

Contraindicatii:

Pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave se va cere sfatul medicului.

Prezentare: 480 g

Data ultimei actualizari: 05-04-2022 

Zenyth
5941872400473
Fisa tehnica
Beneficii:
detoxifierea colonului
Mod de prezentare:
480 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa