Colon Help Probiotic Forte, 240 g, Zenyth

Colon Help Probiotic Forte, 240 g, Zenyth

ColonHelp Probiotic Forte contribuie la protecția și restabilirea florei intestinale normale și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Are un continut ridicat de fibre, este de ajutor in curele de detoxifiere si refacere a florei intestinale.

60,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colon Help Probiotic Forte, 240 g, Zenyth

ColonHelp Probiotic Forte contribuie la protecția și restabilirea florei intestinale normale și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Are un continut ridicat de fibre, este de ajutor in curele de detoxifiere si refacere a florei intestinale.

1. Ce este ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune noua, în care pe lângă fibrele de in si psyllium s-a adăugat inulină, pentru efectul său prebiotic și un complex probiotic în concentrație de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii)/linguriță dozatoare.

Probioticele contin culturi de microorganisme vii si active care tranziteaza intregul tub digestiv, colonizand intestinul gros cu bifidobacterii si lactobacili, si rezultand in crearea unui mediu nefavorabil pentru dezvoltarea agentilor patogeni.

2. Care sunt ingredientele ColonHelp Probiotic Forte?

Ingredientele ColonHelp Probiotic Forte sunt:

Seminte de in pentru a stimula digestia si pentru a elimina reziduurile din colon.

  • Coji de psyllium pentru a elimina toxinele și pentru a reduce colesterolul.
  • Inulina este o fibra solubila utila, printre altele, in reducerea colesterolului si controlul zaharului din sange.
  • Frunzele de menta stimuleaza digestia, au efect antibiotic si combat greata.
  • Fructele de anason stimuleaza peristaltismul intestinal si secretiile digestive si este un tonic nervos.
  • Fructele de chimion elimină gazele intestinale.
  • Fructele de fenicul au proprietăți antiseptice, antispastice și carminative.
  • Argila ajută la legarea și eliminarea toxinelor.
  • Culturi probiotice 0,75% (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus) pentru refacerea florei intestinale.

3. Cum funcționează ColonHelp Probiotic Forte?

Probioticele din produs ajută la reducerea disconfortului cauzat de intoleranța la lactoză și contribuie la absorbția optimă a mineralelor și la funcționarea normală a tranzitului, pentru tendințe atât la constipație, cât și la diaree. Datorită mentei, feniculului, anasonului și chimenului, produsul susține digestia și ajută la reducerea balonării.

Bacteriile probiotice conținute în ColonHelp Probiotic Forte au durabilitate și biodisponibilitate ridicate, asigurate de microîncapsularea într-o matrice specială, o proteină 100% naturală, dublu stratificată – un strat polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și un strat polizaharidic care oferă stabilitate prin protecție împotriva umezelii și căldurii.

Pentru a sprijini multiplicarea probioticelor la nivelul colonului, ColonHelp Probiotic Forte are un continut ridicat de fibre solubile cu efect prebiotic (inulina) care, alaturi de fibrele insolubile, contribuie la eliminarea colesterolului hepatic prin intermediul bilei.

4. Mod de administrare

Doze uzuale: Copii peste 12 ani si adulti: 1 – 2 linguri dozatoare pe zi (8-16 g); doza maxima: 3 linguri pe zi (24 g).

Produsul este de ajutor in curele de detoxifiere si refacere a florei intestinale de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Începeți dieta cu o lingură dozatoare pe zi și creșteți treptat doza până la doza optimă tolerată. Produsul trebuie administrat amestecat cu 200 ml de lactate fermentat (iaurt, lapte de cultura, lapte degresat) – pentru rezultate optime sau, in lipsa acestora, cu apa sau suc de fructe. Nu luați produsul așa cum este, altfel vă puteți sufoca!

Important: In timpul dietei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5 - 2 litri/zi.

Produsul nu creează dependență și poate fi utilizat pe termen lung ca supliment de fibre (4-8 g/zi).

Contraindicații: Pentru copiii sub 12 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave sau care au fost supuse unor intervenții chirurgicale recente, persoanele alergice la oricare dintre ingredientele și persoanele diabetice aflate în tratament, înainte de a utiliza acest medicament trebuie consultat un medic. produs.

Prezentare: 240 g

Data ultimei actualizari: 29-03-2022

Zenyth
5941872400268

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa