Colon Help, 240 g, Zenyth

Colon Help, 240 g, Zenyth

ColonHelp, un produs Zenyth, este un supliment alimentar 100% natural, format din fibre și plante medicinale detoxifiante. Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi alimentari!

49,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colon Help, 240 g, Zenyth

ColonHelp, un produs Zenyth, este un supliment alimentar 100% natural, format din fibre și plante medicinale detoxifiante. Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi alimentari!

Rolul ColonHelp este de a elimina materiile putrede stagnante si toxinele din intestine, de a lubrifia si de a intari muschii si peretii intestinali, de a reface mucoasa intestinala si flora bacteriana din colon, de a stimula imunitatea.

Suplimentul ColonHelp este disponibil sub formă de pulbere din plante. Produsul conține 240 de grame de pulbere, suficient pentru aproximativ jumatate de lună dacă se ia zilnic o doză de două lingurițe. In interiorul recipientului se afla o lingurita de masurare care contine 8 grame de produs.

ColonHelp curata intregul sistem digestiv, spre deosebire de alte proceduri de purificare sau detoxifiere a colonului (clisme sau irigare a colonului), care curata doar local.

ColonHelp este un produs cu un continut ridicat de fibre solubile si insolubile, un mare reglator al tranzitului intestinal. Ingredientele sale sunt: ​​seminte de in, coaja de seminte de psyllium, fenicul, patrunjel, coriandru, oregano, argila.

Seminte de in (Linum usitatissimum) - Semințele de in sunt un ingredient de bază al produsului. Au rolul de a stimula digestia si de a preveni balonarea. Semințele de in sunt ușor laxative. Odată ingerate, semințele absorb apa, formând un bol în tubul digestiv care împinge deșeurile din colon, având efect de curățare. Datorita continutului in acizi grasi esentiali Omega 3, semintele de in au un efect emolient asupra colonului deranjat de materiile fecale dure care sunt prezente in cazurile de constipatie.

Psyllium (Plantago ovata) - Odată ce semințele de coajă de psyllium ajung în colon, ele formează un mucilagiu care absoarbe și elimină substanțele toxice. Psyllium conține 70% fibre solubile. Fibrele din psyllium au actiune mecanica, organismul nu le asimileaza, ci le foloseste doar ca laxativ. Fibrele solubile blochează reabsorbția colesterolului și zahărului la nivel intestinal.

Fenicul (Carum carvi) - Feniculul este un stimulent al secretiilor gastrice si al digestiei, un antiseptic gastric si intestinal si un antiinflamator intestinal. Feniculul abordează inflamațiile intestinale și, mai ales, balonarea.

Pătrunjel (Petroselinum crispum) - Pătrunjelul ajută la detoxifierea organismului, previne retenția de apă în țesuturi, restabilește digestia. Pătrunjelul întărește sistemul de apărare al organismului, având un efect vitaminizant și remineralizant. Este un bun stimulant al celulelor musculare netede (intestinale, urinare, biliare, uterine).

Coriandru (Coriandrum sativum) - Coriandrul este un bun stimulant al secretiei intestinale, elimina gazele intestinale, combate balonarea, colicii si elimina parazitii intestinali.

Oregano (Origanum vulgare) - Oregano are efecte antibacteriene, antiseptice, antispastice, carminative, colagog (favorizează evacuarea bilei în duoden), detoxifiante.

Argila - Argila are efecte purificatoare și detoxifiante. Argila are o capacitate mare de a lega toxinele, eliminându-le ulterior prin defecare. Argila previne gastrita, arsurile la stomac și alte probleme digestive. Argila are efecte asupra ficatului, splinei și pancreasului, eliminând toxinele care s-au acumulat în aceste organe în timpul proceselor metabolice.

  1. Colon Help Indicații pentru sanatate: tranzit intestinal lent, constipație, diaree, digestie incompletă, balonare, reflux acid, flatulență, crampe abdominale, parazitoze, disbioză, sindrom de colon iritabil, colită intestinală, scade colesterolul, reglează nivelul zahărului din sânge, diete de slăbit, hemoroizi, fisuri anale , crește imunitatea, alergii, astm, acnee, eczeme, psoriazis, dureri articulare, artrită, probleme hepatice, dureri menstruale și tulburări de menopauză, tulburări nervoase (dureri de cap, depresie, stres) tulburări circulatorii. 
  2. Colon Help Indicații de frumusețe : ten mai curat, păr mai strălucitor, ochi mai strălucitori, abdomen plat, miros corporal mai plăcut.

Mod de administrare Colon Help:

Un tratament complet de curățare și detoxifiere cu ColonHelp durează 3 luni.

Este posibil să o luați pentru 1 până la 2 cicluri de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni între ele. A doua administrare poate dura mai puțin sau la fel ca prima, în funcție de particularitățile fiecărei persoane. Începeți să luați o lingură de măsurare nivelată (8 g) de ColonHelp. După trei sau patru zile, creșteți doza la 2 sau 3 măsuri. Nu depășiți 4 măsuri pe zi (32 grame)!

După 5-20 de minute de la administrarea ColonHelp, trebuie să bei un pahar mare cu apă (400-500 ml), iar în timpul zilei, vei consuma 2 litri de apă. Respectați cu strictețe aportul de apă pe tot parcursul programului. Creșteți treptat aportul de apă dacă nu obișnuiți să beți 2 litri pe zi.

Prezentare: 240 grame

Data ultimei actualizari: 29-03-2022

Zenyth
5941872400107
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
240 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa