Dulce de Stevie Indulcitor

Dulce de Stevie, Indulcitor natural, 50ml, Dacia Plant

Dulce de Stevie, Indulcitor natural, 50ml, Dacia Plant este înlocuitorul perfect al zahărului si are avantajul ca nu produce cresterea glicemiei sau cresterea in greutate.

13,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Dulce de Stevie, Indulcitor natural, 50ml, Dacia Plant

Dulce de Stevie, Indulcitor natural, 50ml, Dacia Plant este înlocuitorul perfect al zahărului si are avantajul ca nu produce cresterea glicemiei sau cresterea in greutate.

Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. Extractul din stevie este un indulcitor natural de 300 de ori mai dulce decat clasicul zahar. 

Dulce de Stevie de la Dacia Plant se foloseste ca si inlocuitor de zahar

Radacina era folosita pentru ungerea pielii. Rizomii contin tanin, crizofaneina, gluco-emodina, reocrizina si gluco-reina.

Se recomandă îndulcirea alimentelor cu stevie în caz de diabet zaharat. Este un adjuvant eficient în caz de constipație, hepatită, răni etc, are un efect neglijabil asupra glucozei din sânge, deci pericolul creșterii în greutate scade.

Mod de administrare:

  • Se folosește pentru îndulcirea alimentelor și a băuturilor, după gust.
  • 25 de picaturi de Dulce de Ștevie echivalează cu o linguriță de zahăr.

Ingrediente:

Glicerina vegetală (80%), apa purificată (17%), extract natural din stevie (Stevia rebaudiană) (3%)

Prezentare: 50 ml

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930770049

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa