Curcumin, 60 capsule, Zenyth

Curcumin, 60 capsule, Zenyth

Supliment 100% natural Curcumin de la Zenyth cu extract standardizat de turmeric, contine 95% curcuminoide, menține sănătatea cardiovasculară și articulară.

79,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Curcumin, 60 capsule - Zenyth

Supliment 100% natural Curcumin de la Zenyth cu extract standardizat de turmeric, contine 95% curcuminoide, menține sănătatea cardiovasculară și articulară.

Curcumina, substanța activă din Turmeric, sprijină răspunsul natural al organismului, ajutând la menținerea capacității de autoapărare a acestuia. Rădăcina de turmeric se remarcă printr-o concentrație ridicată de antioxidanți puternici (curcuminoide), polifenoli, uleiuri esențiale, care protejează sănătatea sistemului digestiv, având efect tonic pentru ficat și sistemul gastrointestinal.

Beneficiile Curcumin Zenyth asupra sanatatii:

  • contribuie la menținerea în limite normale a nivelului colesterolului;
  • concentrație ridicată de antioxidanți puternici;
  • întârzie îmbătrânirea;
  • sprijină răspunsul natural al organismului.

Compozitie:

Extract uscat 25:1 din rădăcini de Turmeric (Curcuma longa), standardizat la 95% curcuminoide – 500 mg; pulbere din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa); capsulă vegetală: hipromeloză.

Administrare: 1-3 capsule/zi, în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.

Contraindicatii: Produsul nu este recomandat persoanelor cu hipertiroidie, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari: 29-03-2022

Zenyth
5941872400923
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.