Reishi + Shiitake + Maitake, 60 capsule, Cosmopharm

Reishi + Shiitake + Maitake, 60 capsule, Cosmopharm

Pe samdistribution.ro gasesti Reishi + Shiitake + Maitake, 60 capsule, Cosmopharm la cel mai bun pret, are un puternic efect antioxidant, adaptogen si ajuta la echilibrarea hormonala.

27,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Reishi + Shiitake + Maitake, 60 capsule, Cosmopharm [6424272001314]

Supliment Reishi Shiitake Maitake de la Cosmopharm, ajuta la echilibrarea hormonala, are un puternic efect antioxidant si adaptogen, asigura buna functionare a tuturor celulelor si tesuturilor.

Printre beneficiile nenumaratele ale Reishi: efect detoxifiant si regenerator.

Shiitake are o valoarea terapeutica ridicata tocmai substantelor biochimice pe care le contine: compusi biochimici care protejeaza ADN-ul, opt aminoacizi esentiali, acid linoleic, vitamine si minerale: B2, Vitamina B1,B3 B6,B9, C si D, Seleniu, Cupru, Magneziu, Zinc , Fier, Potasiu,Calciu.

Maitake, este recomandat de specialisti si in cazul unor afectiuni grave, tumorale, supranumit si regele ciupercilor. Beneficiile sale sunt nenumarate, efectul antiviral, rolul adjuvant in tratarea afectiunilor pancreasului, antibacterian,  tensiunii arteriale marite, in scaderea colesterolului sau obezitatii.

Reishi Shiitake Maitake stimuleaza sistemul imunitar in infectii virale sau bacteriene si are o concentratie mare de acid ganoderic si polizaharide. Acest supliment alimentar are puternic efect antiinflamator si actioneaza ca adjuvant antistafilococic si antistreptococic.

Are un puternic efect antiinflamator.

Scade sensibilitatea in cazul bolilor autoimune, ajuta la echilibrarea hormonala si actioneaza ca imunoregulator si antibiotic natural.

Reishi Shiitake Maitake sustine sanatatea maduvei osoase, ajuta la tratarea infectiilor gingivale si genitale si asigura buna functionare a tuturor celulelor si tesuturilor din organism

Produsul stimuleaza biosinteza de interferon si este un puternic antioxidant si adaptogen avand proprietati de alcalinizare. sustine Este eficient in combaterea radicalilor liberi responsabili pentru nenumarate afectiuni si sutine functia hepatica (ajuta la regenerarea celulelor hepatice si tratarea fibrozelor). Ajuta la imbunatatirea memoriei, este eficient in scaderea colesteroluluisi si de asemenea si in blocarea agregarii plachetare. 

Reishi Shiitake Maitake regleaza nivelul transaminazelor

Reishi Shiitake Maitake supliment recomandat in:

Virusul Hepatic B si C, infectii virale, HPV, virus gripal, Citomegalovirus, Epstein-Barr,HIV, Herpex simplex,

  • infectii cu streptococ/stafilococ
  • diabet si complicatiile sale
  • hipercolesterolemie
  • stari depresive sau insomnii
  • stari de convalescenta
  • cancer

Precautii: nu este recomandat in cazul afectiunilor renale sau in caz de sarcina

Administrare Reishi + Shiitake + Maitake:

1-2 capsule, dupa masa.

ACȚIUNI: Asocierea celor trei ciuperci asigură substanțele bioactive in concentratie mare care susțin sistemul imunitar.  Amelioreaza manifestarile neplacute produse de agenții chimio, alergenici și radioterapie. Menține nivelul normal al zahărului din sânge si stimulează secreția de insulină. Asigură protecție cardiovasculară, hepatică, renală și neuronală. Ajută la echilibrarea hormonală. Are efect adaptogen și antioxidant. Crește energia întregului organism, longevitatea,  vitalitatea.

6424272001314

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.