Sirop Imunostimulent Ingerasul

Sirop Imunostimulent Ingerasul, 200 ml, Dacia Plant

Sirop Imunostimulent Ingerasul, 200 ml, Dacia Plant este un produs 100% natural, bine tolerat si absorbit cu usurinta de organism, cu rolul de a intari sistemul imunitar la copii.

20,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Sirop Imunostimulent Ingerasul, 200 ml, Dacia Plant

Sirop Imunostimulent Ingerasul, 200 ml, Dacia Plant este un produs 100% natural, bine tolerat si absorbit cu usurinta de organism, cu rolul de a intari sistemul imunitar la copii.

Ingerasul sirop imunostimulent are o reteta unica pe piata cu Echinacea, Astragalus. Astragalus este o planta utilizata pentru regenerarea organismului si stimularea sistemului imunitar, se consuma in deficiente imunitare, viroze respiratorii, pneumonii virale, raceala

Sirop Ingerasul imunitate cu un gust plăcut, perfect pentru a fi administrat celor mici. Produs eficient fara zahar, coloranti si conservanti.

Contribuie la

  • intarirea sistemului imunitar.

Acțiuni:

  • Imunostimulență, antivirală, antiseptica respiratorie și urinară, antiinflamatoare, expectorantă.

Ingrediente

extract moale din amestec de plante* (30%); amestec de uleiuri esentiale** (0,005%); fructoza (69,995%); apa purificata. *amestec de plante: echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidroalcoolic cu 4% polifenoli din parti aeriene (60%); astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (20%); soc (Sambucus nigra) - suc de fructe (20%). **amestec de uleiuri esentiale: ulei esential de brad (Abies alba) (40%); ulei esential de lamaie (Citrus limonum) (30%); ulei esential de salvie (Salvia officinalis) (30%).

Mod de administrare

  • Copii sub 1 an: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi, la recomandarea medicului.
  • Copii intre 1 si 3 ani: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 3 si 7 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 7 si 14 ani: cate 10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administreaza ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau ceai, cu 30 de minute inaintea mesei.

Administrarea pe termen lung necesita la fiecare luna de administrare 10 zile de pauza.

Precautii

Copii cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 4,5 grame fructoza).

Prezentare: 200 ml

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930120028

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa