Ulei de cocos

Cautati un ulei de cocos presat la rece? Uleiul de cocos extravirigin va fi util atât în ​​baie, cât și în bucătărie. Pe lângă proprietățile sale cosmetice, este excelent si pentru gătit. Faceți o alegere sănătoasă și profitați de nenumăratele oferte din catalogul SAM Distribution la ulei de cocos.

Cumpărați ulei de cocos - extravirgin, presat la rece, pentru uz cosmetic sau gatit, la cel mai bun pret din magazinul onlineSAM Distribution.

Incearca un ulei de cocos natural

Uleiul de cocos este compus în principal din MCT (trigliceride cu lanț mediu), ceea ce îi conferă caracterul său unic și proprietăți revitalizante. Cumpărați ulei de cocos presat la rece, organic, extravirgin de pe SAM Distribution pentru a obține cele mai bune beneficii.

Comanda online ulei de cocos extravirigin

Uleiul de cocos este capabil să pătrundă în păr și să-l hidrateze, poate acționa ca ulei de masaj hidratant pentru pielea uscată. Te confrunti cu fire uscate si despicate? Utilizarea regulată a uleiului de cocos pe păr nu numai că hrănește firele uscate, ci și întărește și revitalizeaza, restabilind în același timp strălucirea. Uleiul de cocos este una dintre cele mai bune surse naturale de nutrienți pentru piele, păr și unghii.

Cumpără ulei de nucă de cocos 100% pur

Uleiul de cocos este un ulei comestibil care a fost consumat de mii de ani în zonele tropicale. Pentru ca produsele cu ulei de cocos extravirgin sa nu isi piarda din proprietati, este foarte importanta modalitatea de presare care trebuie sa fie la rece. Atunci cand este tratat termic isi pierde din proprietati.

Borcanele de sticla sunt cele care te pot ajuta sa identifici uleiul de cocos extravirgin. Spre deosebire de ambalajul de plastic, ambalajul de sticla vesteste autenticitatea si calitatea acestor produse. Poti cumpara ulei de cocos extravirgin la pret avantajos de pe SamDistribution.

Filtre active

Ulei de Cocos - Niavis, 200g
23,40 RON
In stoc

Ulei de Cocos, ExtraVirgin, Ecologic/BIO, Niavis, 200g

Uleiul de cocos este printre cele mai folosite uleiuri in alimentatie si cosmetica naturista datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (bogat in Vitamina-E, minerale, vitamina K, Fier ) si datorita continutului sau ridicat de grasimi benefice saturate. Uleiul de cocos se gaseste sub forma solida, iar la caldura si la temperatura camerei se lichefiaza. Este mai putin predispus la deteriorare fapt ce il face ideal si pentru gatit, cand este incalzi ...