Sampon uscat Blush, 50 ml, Batiste

Sampon uscat Blush, 50 ml, Batiste

Sampon uscat Batiste Blush descriere: Sampon uscat Batiste Blush pentru o reimprospatare instanta a parului. Batiste Blush indeparteaza excesul de sebum, dand parului gras si lipsit de viata transformarea de care are nevoie fara apa. O pulverizare rapida revitalizeaza parul, adauga un plus de stralucire si textura si face parul sa para proaspat spalat.Beneficii sampon uscat Batiste Blush: improspateaza podoaba capilara - nu incarca parul - elimina grasimea de pe radacini - revitalizeaza fibrele capilare - poate fi folosit si de catre barbati - parfum proaspat - recomandat parului deschis la culoare - confera volum paruluiUtilizare: agitati bine, si pulverizati de la o distanta de 30 cm la radacina firului de par, apoi masati usor cu degetele. Prezentare: 50 ml Marca:

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sampon uscat Batiste Blush prospect

Sampon uscat Batiste Blush pentru o reimprospatare instanta a parului. 

Batiste Blush indeparteaza excesul de sebum, dand parului gras si lipsit de viata transformarea de care are nevoie fara apa. 

O pulverizare rapida revitalizeaza parul, adauga un plus de stralucire si textura si face parul sa para proaspat spalat. 

Beneficii sampon uscat Batiste Blush:

improspateaza podoaba capilara,

nu incarca parul,

elimina grasimea de pe radacini,

revitalizeaza fibrele capilare,

poate fi folosit si de catre barbati,

parfum proaspat,

recomandat parului deschis la culoare,

confera volum parului. 

Utilizare: 

agitati bine, si pulverizati de la o distanta de 30 cm la radacina firului de par, apoi masati usor cu degetele. 

Prezentare: 

50 ml 

Marca: 

Batiste 

Poti alege si Sampon uscat Blush, 200 ml, Batiste

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.