TianLi ORIGINAL 6 Fiole capac auriu
La reducere!

Tian Li ORIGINAL 6 Fiole capac auriu, Sanye Intercom

Tian Li ORIGINAL 6 Fiole capac auriu (disfunctii sexuale, impotenta sexuala, cuplu si sex) Sanye Intercom

Descriere: Natural potent Tian Li ORIGINAL-solutie orala fiole capac auriu impotenta sexuala. Distribuitor TIANLI in farmacii,plafare,magazine online. Stimulent natural pentru potenta maxima,erectie prelungita si sigura cu TIANLI x 6 fiole buvabile originale (solutie lichida). Prin consumarea unei singure fiole beneficiezi de erectii sigure si de durata, efectul simtindu-se in aproximativ 60 de minute de la administrarea fiolei de TIANLI. Tianli revigoreaza rapid impulsul sexual si se adreseaza in special persoanelor care doresc performante sexuale imbunatatite. Produsul este 100% natural tian li. Recomandam totusi, daca aveti peste 50ani, a se lua la inceput in doze de 5ml.

108,00 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
3 105,00 RON Pana la 9,00 RON
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron

Descriere

Tian Li ORIGINAL 6 Fiole capac auriu (disfunctii sexuale, impotenta sexuala, cuplu si sex) Sanye Intercom


Descriere: Natural potent Tian Li ORIGINAL-solutie orala fiole capac auriu impotenta sexuala. Distribuitor TIANLI in farmacii,plafare,magazine online.

Stimulent natural pentru potenta maxima,erectie prelungita si sigura cu TIANLI x 6 fiole buvabile originale (solutie lichida) Prin consumarea unei singure fiole beneficiezi de erectii sigure si de durata, efectul simtindu-se in aproximativ 60 de minute de la administrarea fiolei de TIANLI.

Tianli revigoreaza rapid impulsul sexual si se adreseaza in special persoanelor care doresc performante sexuale imbunatatite. Produsul este 100% natural tian li Recomandam totusi, daca aveti peste 50ani, a se lua la inceput in doze de 5ml. apoi 3.3ml. si apoi in doze de 2.5 ml. Efectul produsului iti va da siguranta si increderea consumarii actului sexual in cele mai bune conditii,acesta putandu-se repeta de mai multe ori.

SE RECOMANDA o fiola pe zi pentru intetinerea sanatatii,pentru tratament se recomanda o cura de 16 fiole. -poate fi utilizat si de femeile care au deficit de testosteron (de ex nu au initiativa, sunt prea sensibile, etc), dar nu exclusiv si nu in doze prea mari.

TIANLI NU creeaza dependenta, NU are efecte secundare, iar administrarea de durata este benefica organismului. SE RECOMANDA o fiola pe zi pentru intetinerea sanatatii,pentru tratament se recomanda o cura de 16 fiole. -poate fi utilizat si de femeile care au deficit de testosteron (de ex nu au initiativa, sunt prea sensibile, etc), dar nu exclusiv si nu in doze prea mari.

Tianli compozitie fiola:

-21.28 Epimedium rubrum

-21.28 Lycium barbarum

-21.28 Polygonum multiflorum

-10.64 Hypoxis minor

-10.64 Damnacanthus spp

-10 64 Saline cistanche

-4.24 Eleutherococcus senticosus

CONTRAINDICATII Tian Li

-nu se recomanda adolescentilor.

-prudenta la persoanele cu hipertensiune si boli de inima.

-daca aveti transaminazele crecute

-daca aveti hepatita in faza grava (avansata)

Tian Li ORIGINAL- Fiole capac auriu impotenta sexuala x 6 Sanye Intercom

PRODUS 100% NATURAL FARA EFECTE SECUNDARE

Prezentare Cutie x 6 fiole Produs original Tianli Sanye Intercom Sanye Intercom

Distribuitor produse Sanye Intercom Tianli 4fiole, TIANLI 6 fiole, Vigorous Man toata gama de produse naturiste Chinezesti in farmacii, magazine naturiste.

Fisa tehnica

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: