TianLi ORIGINAL 6 Fiole capac auriu
La reducere!

Tian Li ORIGINAL 6 Fiole capac auriu, Sanye Intercom

TianLi original 6 Fiole capac auriu  (tratament naturist: disfunctii sexuale, impotenta sexuala, cuplu si sex) Sanye Intercom. TianLi un produs original din China pentru potenta, 6 fiole cu capac auriu cu efecte miraculoase pentru potenta, contribuie la stimularea impulsului sexual.Tianli este beneficpentru obtinerea de erectii puternice si de lunga durata. Prin consumarea unei fiole de Tianli cu capac auriu cu 45-60 de minute de la administrare, cu fiolele Tianli, poti sa beneficiezi de erectii sigure si de durata. Tianli fiole o solutie orala lichida contine cele mai bune plante medicinale afrodisiace care stimuleaza potenta, adjuvant in tratamentul disfunctiilor sexuale masculine (impotenta). Tianli este cel mai bun produs pentru potenta. Fiole Tianli capac auriu tratament pt potenta

108,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

TianLi original 6 fiole capac auriu original China (tratament naturist: disfunctii sexuale, impotenta sexuala, cuplu si sex) Sanye Intercom

TianLi original-solutie orala fiole capac auriu impotenta sexuala. Distribuitor Tianli in farmacii, plafare, magazine online.

Stimulent natural pentru potenta maxima,erectie prelungita si sigura cu TIANLI x 6 fiole buvabile originale (solutie lichida) Prin consumarea unei singure fiole beneficiezi de erectii sigure si de durata, efectul simtindu-se in aproximativ 60 de minute de la administrarea fiolei de TIANLI.

Tianli revigoreaza rapid impulsul sexual si se adreseaza in special persoanelor care doresc performante sexuale imbunatatite. Produsul este 100% natural tian li Recomandam totusi, daca aveti peste 50ani, a se lua la inceput in doze de 5ml. apoi 3.3ml. si apoi in doze de 2.5 ml. Efectul produsului iti va da siguranta si increderea consumarii actului sexual in cele mai bune conditii,acesta putandu-se repeta de mai multe ori.

Se recomanda o fiola pe zi pentru intetinerea sanatatii,pentru tratament se recomanda o cura de 16 fiole. -poate fi utilizat si de femeile care au deficit de testosteron (de ex nu au initiativa, sunt prea sensibile, etc), dar nu exclusiv si nu in doze prea mari. 

Tianli nu creeaza dependenta, NU are efecte secundare, iar administrarea de durata este benefica organismului. SE RECOMANDA o fiola pe zi pentru intetinerea sanatatii,pentru tratament se recomanda o cura de 16 fiole. -poate fi utilizat si de femeile care au deficit de testosteron (de ex nu au initiativa, sunt prea sensibile, etc), dar nu exclusiv si nu in doze prea mari.

Tianli compozitie fiola:

21.28 Epimedium rubrum

21.28 Lycium barbarum

21.28 Polygonum multiflorum

10.64 Hypoxis minor

10.64 Damnacanthus spp

10 64 Saline cistanche

4.24 Eleutherococcus senticosus

Contraindicatii Tian Li

nu se recomanda adolescentilor.

prudenta la persoanele cu hipertensiune si boli de inima.

daca aveti transaminazele crecute

daca aveti hepatita in faza grava (avansata)

Tian Li original fiole capac auriu impotenta sexuala x 6 Sanye Intercom

PRODUS 100% NATURAL FARA EFECTE SECUNDARE

Prezentare Cutie x 6 fiole Produs original Tianli Sanye Intercom Sanye Intercom

Distribuitor produse Sanye Intercom Tianli 4fiole, TIANLI 6 fiole, Vigorous Man toata gama de produse naturiste Chinezesti in farmacii, magazine naturiste.

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa