Virility Max mod de administrare si doze recomandate

Performantele sexuale optime sunt secretul unei circulatii sanatoase a sangelui in organism. Alimentatia nesanatoasea, fumatul sau varsta inaintata pot duce la o circulatie deficitara a sangelui. Un tonic sexual, Virility Max este de ajutor pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, acesta asigurand optimizarea performantelor sexuale, sanatatea sexuala si pastrarea nivelelor crescute de vitalitate si energie.

Virility Max actioneaza cu efecte benefice pentru disfunctiile erectile. Administrarea produsului constituie cel mai prolific mod de a prelungi contactul sexual prin erectie puternica si de a spori potenta la barbati.

Virility Max prospect, 4 pilule:

Un supliment natural pentru barbati, Virility Max are la baza o formula 100% naturala, o alegere sanatoasa in detrimentul produselor chimice. Virility Max are la baza o formula conceputa pentru sporirea performantelor sexuale masculine. Aceasta contine o multime diversificata de plante care au efect afrodisiac si stimuleaza dorinta sexuala.  Virility Max nu produce efecte adverse asupra organismului.

BENEFICII

Durata efectelor Virility Max este una indelungata, produsul fiind remediul optim pentru barbatii care isi doresc obtinerea si pastrarea unei erectii puternice.

cantitatile optime de extracte naturale din componenta pot actiona ca stimulant pentru dorinta sexuala

sporeste in mod semnificativ apetitul sexual

contribuie la obtinerea erectiei la scurt timp dupa administrare

ajuta la mentinerea penisului in stare erecta pana la momentul ejacularii

previne ejacularea precoce

sporeste cantitatea de sperma pentru orgasme puternice si prelungeste contactul sexual

Virility Max are un randament cu aproximativ 80% peste alte produse de gen, principalele sale atuuri fiind lipsa efectelor adverse si rapiditatea cu care actioneaza asupra disfunctiei erectile, si este cel mai bun si mai eficient mod de a creste pe cale naturala potenta si de a prelungi contactul sexual. Durata efectelor Virility Max este una indelungata, produsul fiind remediul optim pentru barbatii care isi doresc obtinerea si pastrarea unei erectii puternice.

Virility Max are in componenta plante ale caror proprietati medicinale actioneaza pentru reducerea starilor de stres si oboseala. Fiecare barbat ar trebui sa foloseasca Virility Max ca pe o "arma" pentru recapatarea increderii in capacitatile sale. Psihicul barbatului poate fi afectat grav de problemele de insuficienta sau disfunctie erectila, de aceea trebuie identificate si remediate la momentul potrivit. Tocmai din acest motiv, Virility Max este un atuu de care ar fi pacat sa nu va folositi.

Rhodiola Rosesa 80 mg

Panax Ginseng 80 mg

Lydium  Chinesse 60 mg

Cortex Cinnamon 20 mg

TOTAL = 450 mg

COMPOZITIE

Tribulus Terrestrs 85 mg, Panax Ginseng 80 mg, Lycium Chinesse 60 mg, Rhodiola Rosea 80 mg, Epimedium 125 mg, Cortext Cinnamon 20 mg. Total: 450 mg

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomanda consumul unei capsule pe zi, alaturi de un pahar cu apa, cu 30 de minute inainte de contacul sexuale.

Proprietatile benefice pe care Virility Max le genereaza se pot simti si dupa nu mai putin de trei zile.

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.