Artro Gel Forte cu efect de incalzire

Artro Gel Forte cu Efect de Incalzire, 250 ml, Biomedicus

Gelul Artro Gel Forte cu efect de incalzire, 250 ml, Biomedicus este un produs 100% natural, poate fi folosit pentru masaj terapeutic sau de relaxare.

12,80 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
6 11,90 RON Pana la 5,40 RON
12 11,00 RON Pana la 21,60 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Artro Gel Forte cu efect de incalzire

Gelul Artro Gel Forte cu efect de incalzire, 250 ml, Biomedicus este un produs 100% natural, poate fi folosit pentru masaj terapeutic sau de relaxare.

Artro Gel Forte Compozitie: gheara diavolului si extract de chili cu efect de incalzire. Acest gel are proprietati relaxante puternic cat si dezinfectante.

Acest produs are efect de incalzire, folosind acest produs in masajul terapeutic pentru relaxare si diminuarea disconfortului cauzat de efortul zilnic, imbunatateste circulatia inca de la primele aplicari.

Efectul de incalzire se instaleaza treptat si gradual.

Ingrediente:

Apa, alcool denaturat, extract de Gheara diavolului, extract de Rozmarin, extract de ardei iute, propilen glicol (fiind un solvent bun cu efecte de reglare a imunitatii, antiseptice si de conservare), salicilat de metil, carbomer de sodiu (stabilizator emulsie - efecte: agent de crestere a vascozitatii), nicotinat de metil (se foloseste in creme si unguente amelioreaza durerile de la nivelul articulatiilor si muschilor), fenoxietanol (utilizat ca agent conservant), alcool benzilic (alcool aromatic), etihexilglicerina.

Efecte si proprietati: 

efect de incalzire si dezinfectante, imbunatateste circulatia, poate fi folosit ca produs in masaj terapeutic de relaxare, avand ca efect diminuarea disconfortului cauzat de efort.

Instructiuni si mod de aplicare:

se aplica cutanat, aplicati aprox. 10 ml de gel (o lingurita) pe zona dorita si masati usor pana la absortia integrala a produsului. La nevoie puteti sa reaplicati produsul de oricate ori considerati necesar acest lucru.

Avertismente si contraindicatii:

Acest produs este destinat doar uzului extern. Este contraindicat a se folosi pe plagi deschise, rani, in jurul ochilor, gurii si a mucoaselor. Nu folositi produsul daca va stiti alergic la vreun ingredient din compozitia lui. De asemenea, produsul poate cauza iritatii, senzatie de incalzire si usturime.

Prezentare: 250 ml

Contine extract de chili si gheara diavolului 250 ml precum si salcie, camfor, metil salicilat si untul pamantului.

Gheara Diavolului are un renume puternic impotriva durerii, fapt ce se datoreaza unei serii de substante antioxidante din compozitia sa care inlatura durerile articulare.

Extractul de scoarta de Salcie este un puternic remediu adjuvant in cazul tratamentul afectiunilor reumatice.

Untul pamantului ajuta in prevenirea deformatiilor osoase, traumatismelor, contuziilor, vanatailor si durerilor reumatice (cronice sau acute).

Salicilatul de metil adjuvant in tratamentul naturist al reumatismului.

Prezentare: 250ml

6426390820020

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa