Barrad gel rece,120 ml, Higeen

Barrad gel rece, 120 ml, Higeen

Barrad gel ajuta la stimularea circulatiei sanguine, relaxarea muschilor si reducerea crampelor prin efect de racire, cu actiune si absortie rapida. La sportivi trateaza, crampele, intinderile musculare.

23,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Barrad gel rece,120 ml, Higeen (crampe, dureri musculare)

Barrad este un gel rece care reduce crampele si durerile musculare prin proprietatile sale anestezice si contra-iritante.

Ajuta la stimularea circulatiei sanguine, relaxarea muschilor si reducerea crampelor prin efect de racire, cu actiune si absortie rapida.

La sportivi trateaza, crampele, intinderile musculare.

Efectul de racire a gelului Barrad provine de la mentol, unul dintre cele mai importante ingrediente active din formula sa care ajuta la ameliorarea senzatiei de durere.

Ingrediente active: Menthol 2%, Aqua, Isopropyl alcohol, Propyliene glycol, Triethanolamine, Carbome, Diazolidinyl urea, Menthylparaben, Propylparaben.

Mod de utilizare:

Se aplica gelul Barrad de 3-4 ori zilnic, pe zona dorita, masand usor pielea pana la absorbirea completa.

Barrad gel contribuie la reducerea crampelor, durerilor musculare, intinderi musculare si stimularea circulatiei sanguine.

Precautii:

Numai pentru uz extern.

Intrerupeti folosirea gelului Barrad daca apar orice forma de alergie.

Prezentare:

tub 120 ml,insotit de prospect in cutia de carton.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa