Harrar crema

Harrar crema masaj pentru dureri musculare si articulare

Harrar crema pentru masaj contine ingrediente naturale cu absorbţie rapidă datorită unei formule inteligente pentru reducerea durerilor şi crampelor musculare.

22,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Harrar - crema pentru masaj, reduce durerile musculare si articulare

Harrar crema pentru masaj contine ingrediente naturale cu absorbţie rapidă datorită unei formule inteligente pentru reducerea durerilor şi crampelor musculare.

Amelioreaza durerea cauzata de diversi factori.

Crema de masaj Harrar este eficienta inainte si dupa exercitiu fizic.

Ingrediente active 100% naturale:

mentol.

Crema Harrar, prin masaj poate ameliora durerile musculare, de articulatii si de spate.

Crema de masaj Harrar este un produs ideal pentru sportivi, se utilizeaza inainte si dupa exercitii fizice. De asemenea, ajuta la reducerea durerilor de spate, durerilor de umar, durerilor de genunchi si entorse.

Prezentare: Tub.120 ml, ambalat in cutie de carton. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa