So Hard 4 capsule
La reducere!

So Hard 4 capsule

So Hard 4 capsule, este un supliment alimentar natural din plante care ajuta la imbunaratirea problemelor sexuale la barbati. Imbunatateste sanatatea sexuala si nu creaza dependenta.

94,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
289,00 RONPana la 10,00 RON
 In stoc
 

 

So Hard 4 pilule, Razmed Pharma

So Hard

Pilulele So Hard, un supliment alimentar natural din plante afrodisiace pentru erectie, benefic in obtinerea de erectii puternice la barbati. So Hard 4 pilule afrodisiace, naturale din plante care ajuta la imbunaratirea problemelor sexuale la barbati-erectia,ejaculare precoce. 

Combate disfunctia erectila ( impotenta ) si imbunatateste sanatatea sexuala cu pilulele So Hard, un produs testat si recomandat de specialistii din domeniul medical pentru erectii ferme in momentul ejacularii. 

So Hard beneficii:

imbunatateste erectia, erectii puternice, imbunatateste circularia sangelui in penis, sprijina functia sexuala masculina, afrodisiac natural ce nu creaza dependenta, 

Energie sexuala crescuta cu pastilele So Hard, produs natural din plante afrodisiace, fara reactii adverse, ce nu creaza dependenta. Pilulele So Hard, este un produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare- IBA.

So Hard Ingrediente:

Tribulus terrestris, Epidemium brevicornum,Panax ginseng, Rhodiola rosea, Lycium chinensis si Cinnamomum cassia. 

So Hard mod de administrare:

Pastila So Hard se administreaza cu 45 de minute inainte de actul sexual, efectele apar in mai putin de 60 de minute de la administrarea pilulei So Hard. 

Este un supliment alimentar pe baza de plante, ce nu necesita prescriptie medicala din partea unui medic, 100 % natural nu prezinta reactii adverse. 

Prezentare: cutie 2 blistere, a 2 pastile.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa