Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant

Supliment alimentar Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant cu efect vitalizant, virilizant, fertilizant si afrodisiac pentru cresterea libidoului la ambele sexe.

15,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant

Supliment alimentar Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant cu efect vitalizant, virilizant, fertilizant si afrodisiac pentru cresterea libidoului la ambele sexe.

Este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. 

Tinctura de Branca Ursului este indicata in:

- Impotenta,

- normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei

- imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului

- reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj

- imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului. 

Precautii: Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica). Contraindicatii: Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica. Sarcina, alaptare, alergie la branca-ursului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administrare:

Intern: Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Se recomanda administrarea produsului pe perioade de minim 30 de zile.

Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 50% vol., branca-ursului (Heracleum sphondylium) - radacini, seminte (15%). 

Raport planta/alcool etilic 1:6,7. Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali. 

Prezentare: 50 ml Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant 

Producator: Dacia Plant

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

6421930210071

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa