OTO FORTE
La reducere!

Oto Forte, 4 tablete, BBM Medical

OTO FORTE este un supliment alimentar pe baza de plante, ce imbunatateste functia sexuala atat in cazul barbatilor cu o activitate sexuala normala, cat si in cazul persoanelor de sex masculin care sufera de disfunctie erectila (impotenta) usoara sau moderata.

67,50 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
5 65,50 RON Pana la 10,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

OTO FORTE, 4 pastile pentru potenta

OTO FORTE este un supliment alimentar pe baza de plante, ce imbunatateste functia sexuala atat in cazul barbatilor cu o activitate sexuala normala, cat si in cazul persoanelor de sex masculin care sufera de disfunctie erectila (impotenta) usoara sau moderata.

Oto Forte este un supliment alimentar ce ofera barbatilor PUTERE MASCULINA si POTENTA MAXIMA, cititi cu atentie prospectul!

Oto Forte este tonic sexual masculin, recomandat in disfunctii erectile (impotenta), erectii deficitare si ejaculare precoce la barbati. 

Oto Forte are in compozitie extracte 100% naturale din plante atent selectionate, a caror substante active sunt absorbite extrem de repede de organism si cu efecte rapide si vizibile in 30 de minute de la administrare.


Produsul OTO FORTE nu contine ingrediente interzise international!


OTO FORTE este indicat pentru barbatii care si-au pierdut apetitul sexual, sufera de disfunctie erectila numita de medicii specialisti si impotenta, sau ejaculare precoce.

Oto Forte compozitie:
Rehmannia Glutinosa 37.5mg; extract din parti aeriene de Epimedium brevicornum 60mg; penis si testis de cerb 15mg; actinolit 37.5mg.

Oto Forte administrare:
1 tableta (pastila) cu 30 de minute inaintea actului sexual.

Contraindicatii: A nu se asocia produsul cu consumul de alcool. Produsul nu se recomanda persoanelor cu diverse afectiuni si boli cardiace grave. De asemenea, nu se administreaza de persoanele sub 18 ani.
Actiunea produsului OTO FORTE poate dura intre 36 si 72 de ore. Pentru mentinerea si imbunatatirea potentei se recomanda o tableta la 3 zile.

Prezentare: 4 tablete.

Producator: JIAN YANG

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.