Ulei masaj macadamia si cafea 100 ml Herbagen

Ulei masaj macadamia si cafea, 100 ml, Herbagen

Ulei masaj macadamia si cafea 100 ml Herbagen Actiune: Actioneaza ca un hidratant si emolient natural, mentine aspectul sanatos al pielii, luciul si supletea parului. Are un miros intens de cafea.Contine ulei de macadamia 100%, este bogat in omega-7, calciu, vitaminele B, fosfor, fier. Uleiul de Macadamia are o textura usoara, este nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii, fiind potrivit pentru orice tip de piele.Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor si restructurarea pielii degradate. Este un ulei hranitor, calmant si un bun protector celular. Aplicare: Se maseaza epiderma fetei, corpului, capului si firele de par, fiind absorbit foarte repede.Nu contine parabeni si coloranti. Tip produs: ulei masaj Extracte arome :ulei maca ...

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ulei masaj macadamia si cafea 100 ml Herbagen

Actiune: Actioneaza ca un hidratant si emolient natural, mentine aspectul sanatos al pielii, luciul si supletea parului. Are un miros intens de cafea. Contine ulei de macadamia 100%, este bogat in omega-7, calciu, vitaminele B, fosfor, fier. Uleiul de Macadamia are o textura usoara, este nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii, fiind potrivit pentru orice tip de piele. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor si restructurarea pielii degradate. Este un ulei hranitor, calmant si un bun protector celular. 

Aplicare: Se maseaza epiderma fetei, corpului, capului si firele de par, fiind absorbit foarte repede. Nu contine parabeni si coloranti. 

Tip produs: ulei masaj 

Extracte arome: ulei macadamia 

Continut: 100 ml Ulei masaj macadamia si cafea Herbagen 

Producator Genmar Cosmetics Herbagen