Lista de produse dupa marca Institutul Apicol

Magazin produse apicole Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) in catalogul Samdistribution.ro contine: produse apicole marca Apidermin, tratamente si remedii naturiste, medicamente pe baza de produse apicole marca Institutul Apicol la preturi de producator. 

Magazin produse apicole marca Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) din Bucuresti, in catalogul Samdistribution.ro la preturi de producator.

Comanda produse cosmetice marca Apidermin, produse si remedii naturiste, medicamente pe baza de produse apicole: miere, laptisor de matca, polen, propolis utilizate pentru sanatate si frumusete naturala.

10 cutii Apireven, crema cu venin de albine, 30g
230,00 RON
In stoc

Apireven, crema cu venin de albine,10 cutii de Apireven la cel mai mic pret! Pentru persoanele care practica tratamentul cu venin de albine Plafar/Magazin online Sam Distribution va recomanda 10 tuburi de Apireven, crema cu venin de albine la cel mai bun pret! Compozitie:Extract de propolis, ceara de albine, lanolina, ulei de parafina, cetaceum, nicotinat de metil, extract de capsici, venin de albine, nipagin, borax.

Recomandari:

Produsul este o crema de masaj cu un bogat continut in substante naturale menite sa mentina starea de conform a muschilor si articulatiilor precum si sa asigure relaxarea musculara. Caracteristici: Principiul activ din produs este furnizat printr-o combinatie echilibrata a unor compusi din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune a ...