Propoderm - pudra cu propolis, 50 g, ICD Apicultura

Propoderm - pudra cu propolis, 50 g, ICD Apicultura

Propoderm - pudra cu propolis cu acțiune antipruritică, antiperspirantă și antiseptic, contribuie la reducerea apariției micozelor disponibila pe Sam Distribution la pret de producator.

26,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Propoderm - pudra cu propolis, 50 g, ICD Apicultura 

Pentru uz extern

Propoderm - pudră cu propolis cu acțiune antiperspirantă. Protejează pielea fiind eficientă în absorbirea excesului de umiditate și asigură senzația de uscat și confort. Prin conținutul bogat în polifenoli, propolisul contribuie la reducerea agresiunilor produse de microorganisme asupra tegumentului. Produsul are efect calmant, înlăturând senzațiile de mâncărime de diferite cauze.

Ingrediente:

Talc, Kaolin, Propolis extract, Silica, Hydrated basic magnesium carbonate, Paraffinum liquidum, Menthol.

Recomandari:

Propoderm - pudră cu propolis cu acțiune antipruritică, antiperspirantă și antiseptic, protejează pielea fiind eficientă în absorbirea excesului de umiditate și asigură senzația de uscat și confort.

Prin conținutul bogat în polifenoli, propolisul contribuie la reducerea apariției micozelor și agresiunilor produse de microorganisme asupra tegumentului.

Produsul are efect calmant, înlăturând senzațiile de mâncărime de diferite cauze.

Mod de utilizare:

Se recomandă aplicarea de două ori pe zi a produsului în strat subțire pe zonele pielii supuse testarii cu produs.

 

Contraindicatii:

Se recomandă prudență la utilizarea de către persoanele cu alergie cunoscută la propolis.

A se evita aplicarea produsului pe leziuni infectate sau afecțiuni purulente ale pielii.

Prezentare:

50 g.

Toata gama de produse ICD Apicultura este disponibila pentru comenzi online la preturi de producator pe Sam Distribution.ro.

Fisa tehnica
Beneficii:
antiperspirant pentru picioare
Administrare:
cutanat
Compozitie:
talc, propolis, ect.
Mod de prezentare:
50 g
Producator:
ICD APICULTURA

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.