Pieptene paduchi

Pieptene paduchi Lotus pret

Pieptene paduchi - Lotus:Paduchii sunt insecte mici care se gasesc pe par si scalp. Paduchii depun oua care sunt mai mici de 0,5mm si se numesc lindini. Lindinii au culoare alba si se fixeaza foarte puternic de par. Pieptenele are dinti lungi si delicati si este special conceput pentru a detasa paduchii si ouale lor de pe par. Dintii sunt din metal inoxidabil si au capetele rotunjite pentru a evita iritarea sau deteriorarea pielii capului. Dintii lungi, ajuta la inlaturarea sigura (fara a ataca parul) a paduchilor si oualor acestora.Avantaje:Folosirea acestui pieptene pentru paduchi este o metoda naturala, mecanica, total ecologica, ideala pentru persoanele alergice la alte metode si pentru copii. Metoda eficienta cu randament maxim.Instructiuni: Este important sa incep ...

6,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pieptene paduchi - Lotus

Paduchii sunt insecte mici care se gasesc pe par si scalp. Paduchii depun oua care sunt mai mici de 0,5mm si se numesc lindini. Lindinii au culoare alba si se fixeaza foarte puternic de par. Pieptenele are dinti lungi si delicati si este special conceput pentru a detasa paduchii si ouale lor de pe par. Dintii sunt din metal inoxidabil si au capetele rotunjite pentru a evita iritarea sau deteriorarea pielii capului. Dintii lungi, ajuta la inlaturarea sigura (fara a ataca parul) a paduchilor si oualor acestora.
Avantaje: Folosirea acestui pieptene pentru paduchi este o metoda naturala, mecanica, total ecologica, ideala pentru persoanele alergice la alte metode si pentru copii. Metoda eficienta cu randament maxim.
Instructiuni: Este important sa incepeti pieptanarea parului de la radacina catre varfuri (timp de cel putin 5 minute) in fiecare zi. Continuati aceasta operatiune pana cand ultimul paduche este eliminat. Pieptanarea se face obligatoriu dupa spalarea pe cap. Stergeti parul si descalciti-l. Pieptanati repetat. Din cand in cand spalati piaptanul sub un jet de apa si reluati pieptanatul. La sfarsit spalati piaptanul cu apa calda si sapun. Dezinfectati cu spirt.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.