Lapte demachinat cu ulei de catina

Lapte demachinat cu ulei de catina curatarea tenului, decolteu, gat

Lapte demachinat cu ulei de catina, curatarea tenului, decolteu, gat Produse Cosmetice Etera > Demachiant cu ulei de catina. Lapte demachiant pentru curatarea tenului,gat si decolteu cu ulei de catina. Plant Activ Etera - produse pentru ten. Este indicat in : indepartarea eficienta a impuritatilor si resturile de machiaj. Avantajele acestui lapte demachiant consta in continutul de ulei de catina, produs natural bogat in carotenoide, uleiul de catina fiind al doilea produs natural bogat in carotenoide dupa uleiul de palmier. Uleiul de catina datorita actiunilor antiinflamatorii, sedative si antibacteriene este folosit atat in industria cosmetica cat si-n producerea de tratamente naturiste. De asemenea uleiul de catina este bogat in vitamina A,E si F,dand prospetime si vitalitate tenulu.

5,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Lapte demachinat cu ulei de catina, 200 ml Plant Activ

Produse cosmetice Etera Plant Activ demachiant cu ulei de catina. Lapte demachiant pentru curatarea tenului, gat si decolteu cu ulei de catina Plant Activ Etera - produse pentru ten.

Este indicat in: indepartarea eficienta a impuritatilor si resturile de machiaj. 

Avantajele acestui lapte demachiant consta in continutul de ulei de catina, produs natural bogat in carotenoide, uleiul de catina fiind al doilea produs natural bogat in carotenoide dupa uleiul de palmier. 

Uleiul de catina datorita actiunilor antiinflamatorii, sedative si antibacteriene este folosit atat in industria cosmetica cat si-n producerea de tratamente naturiste. 

De asemenea uleiul de catina este bogat in vitamina A, E si F, dand prospetime si vitalitate tenului dumneavoastra.

Dupa aplicare pe fata, gat si /sau decolteu, se maseaza usor iar surplusul se poate indeparta cu ajutorul unei dischete demachiante sau unui tampon de vata. 

Demachierea se poate efectuea atat seara / dimineata cat si-n timpul zilei ori de cate ori se doreste curatarea unui fard. 

Laptele demachiant este recomandat pentru toate tipurile de ten. 

Cantitate : 200 ml 

Producator Etera Cosmetics

Comanda: Lapte demachinat cu ulei de catina curatarea tenului, decolteu, gat