Maxro, 10 pastile, Mad House potenta

Maxro, 10 pastile, Mad House potenta

Maxro este un supliment alimentar ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa, cu actiune simultana pe mai multe planuri. Maxro este unul dintre cel mai eficiente si bune produs de potenta, asigurand o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri si virilitatemasculina la cele mai inalte standarde. Maxro are o formula unica 100% naturala, ce a rezultat din experienta medicinii naturiste orientale.Cele mai importante beneficii ale Maxro pastile:Partide de sex de mai lunga durata si de o calitate incredibila pentru parteneri;Prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii;Erectii de lunga durata; Maximizarea increderii in fortele proprii si a dorintei sexuale;Performante sexuale mult imbunatatite;Cresterea substantiala a energiei sexuale si a libidoului;Abilitatea de a avea er ...

90,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Maxro este un supliment alimentar ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa, cu actiune simultana pe mai multe planuri. Maxro este unul dintre cel mai eficiente si bune produs de potenta, asigurand o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri si virilitate masculina la cele mai inalte standarde. Maxro are o formula unica 100% naturala, ce a rezultat din experienta medicinii naturiste orientale. 

Cele mai importante beneficii ale Maxro pastile: Partide de sex de mai lunga durata si de o calitate incredibila pentru parteneri; Prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii; Erectii de lunga durata; Maximizarea increderii in fortele proprii si a dorintei sexuale; Performante sexuale mult imbunatatite; Cresterea substantiala a energiei sexuale si a libidoului; Abilitatea de a avea erectii frecvente Efecte vizibil benefice ale aparatului reproducator 

Administrarea regulata a pastilelor Maxro, duce la efecte pozitive aspura potentei, o sperma mai sanatoasa, asigurand bazele unei ejaculari mai puternice. 

Contraindicati Maxro pastile: Persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare (boli cerebrovasculare sau hipertensiune arteriala) 

Mod de administrare Maxro pastile: 1 capsula / zi, inaintea actului sexual cu 30-45 de minute. A nu se depasi doza. 

Compozitie: Epimedium brevicornum 140mg (Parti aeriene) Cistanche deserticola 80mg (Parti aeriene) Scoarta de Cinnamomum cassia 68mg (extract) Panax ginseng 64mg (radacina) Rhodiola rosea  50mg (radacina) Amidon din Cartof 4mg Rizomi de Polygonatum multiflorum 44mg. 

Mod de prezentare: cutie Maxro cu 10 capsule, cu o concentratie de 450 mg/cps

Fisa tehnica

Mad House

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: