Maxro este un supliment alimentar ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa, cu actiune simultana pe mai multe planuri. Maxro este unul dintre cel mai eficiente si bune produs de potenta, asigurand o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri si virilitate masculina la cele mai inalte standarde. Maxro are o formula unica 100% naturala, ce a rezultat din experienta medicinii naturiste orientale. 

Cele mai importante beneficii ale Maxro pastile: Partide de sex de mai lunga durata si de o calitate incredibila pentru parteneri; Prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii; Erectii de lunga durata; Maximizarea increderii in fortele proprii si a dorintei sexuale; Performante sexuale mult imbunatatite; Cresterea substantiala a energiei sexuale si a libidoului; Abilitatea de a avea erectii frecvente Efecte vizibil benefice ale aparatului reproducator 

Administrarea regulata a pastilelor Maxro, duce la efecte pozitive aspura potentei, o sperma mai sanatoasa, asigurand bazele unei ejaculari mai puternice. 

Contraindicati Maxro pastile: Persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare (boli cerebrovasculare sau hipertensiune arteriala) 

Mod de administrare Maxro pastile: 1 capsula / zi, inaintea actului sexual cu 30-45 de minute. A nu se depasi doza. 

Compozitie: Epimedium brevicornum 140mg (Parti aeriene) Cistanche deserticola 80mg (Parti aeriene) Scoarta de Cinnamomum cassia 68mg (extract) Panax ginseng 64mg (radacina) Rhodiola rosea  50mg (radacina) Amidon din Cartof 4mg Rizomi de Polygonatum multiflorum 44mg. 

Mod de prezentare: cutie Maxro cu 10 capsule, cu o concentratie de 450 mg/cps

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.