Apidermin emulsie antirid cu laptisor de matca, 100ml (3buc pachet economic)

Apidermin emulsie antirid cu laptisor de matca, 100ml (3buc pachet economic)

Apidermin Emulsie Antirid cu laptisor de matca 100 ml (x 3buc pachet economic) Descriere: Apidermin Emulsie Antirid cu laptisor de matca 100 ml-ApitenApidermin emulsie antirid ( fost Apiten)Descriere: Laptisorul de matca, este una dintre cele mai puternice substante anti-imbatranire naturale. Laptisorul de matca actioneaza la nivel celular, dupa aplicarea lui pielea devenind catifelata. Substanta activa, "laptisorul de matcaâ€, protejeaza pielea impotriva deshidratarii, fiind in acelasi timp un puternic anti-inflamator.Emulsia Apidermin hraneste tenul luptand prin actiunea laptisorului de matca,impotriva ridurilor si eliminand macheajul si substantele nocive adunate peste zi.Utilizare Emulsia Apidermin se aplica pe toata fata inclusiv in jurul ochilor si pe gat ,apoi se maseaza ...

30,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Apidermin Emulsie Antirid cu laptisor de matca

Descriere: Apidermin Emulsie Antirid cu laptisor de matca 100 ml

Apidermin emulsie antirid (fost Apiten) 

Descriere: Laptisorul de matca, este una dintre cele mai puternice substante anti-imbatranire naturale. Laptisorul de matca actioneaza la nivel celular, dupa aplicarea lui pielea devenind catifelata. 

Substanta activa, "laptisorul de matcaâ, protejeaza pielea impotriva deshidratarii, fiind in acelasi timp un puternic anti-inflamator. Emulsia Apidermin hraneste tenul luptand prin actiunea laptisorului de matca, impotriva ridurilor si eliminand macheajul si substantele nocive adunate peste zi. 

Utilizare Emulsia Apidermin se aplica pe toata fata inclusiv in jurul ochilor si pe gat ,apoi se maseaza usor indepartindu-se cu ajutorul unei dischete demacheante. 

Pentru rezultate optime se recomanda lotiunea Apidermin pentru tonifiere si crema Apidermin pentru ingrijire. Acest produs este testat dermatologic. 

Prezentare flacon x 100 ml 

Pretul este pentru 3 flacoane Apidermin Emulsie Antirid 

Producator Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.