Prezervativ Durex arouser, 3 prezervative cu nervuri, Durex

Prezervativ Durex arouser, 3 prezervative cu nervuri, Durex

Durex - Prezervativ arouser, 3 prezervative cu nervuri, DurexDurex arouser este un prezervativ cu nervuri pentru a spori placerea. Durex este un prezervativ din cauciuc natural (latex) lubrefiat, cu rezervor. Calitatea prezervativul Durex arouser atuci cand il folositi va ofera incredere si siguranta.Inainte de a folosi prezervativele Durex, citeste cu atentie instructiunile din interiorul cutiei, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral.Prezentare:3 buc ...

9,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Durex - Prezervativ arouser, 3 prezervative cu nervuri, Durex 

Durex arouser este un prezervativ cu nervuri pentru a spori placerea. Durex este un prezervativ din cauciuc natural (latex) lubrefiat, cu rezervor. Calitatea prezervativul Durex arouser atuci cand il folositi va ofera incredere si siguranta. Inainte de a folosi prezervativele Durex, citeste cu atentie instructiunile din interiorul cutiei, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral. 

Prezentare: 3 buc

Fisa tehnica

Durex

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: