Tinctura de sculatoare, 50 ml, Elzin Plant

Tinctura de sculatoare, 50 ml, Elzin Plant

Tinctura de sculatoare, 50 ml, Elzin Plant Indicatii: Este un macerat in alcool de min 40 grade, cunoscut pentru efectul afrodiziac. Produsul este un supliment alimentar cu efecte afrodisiace, fiind recomandat pentru cresterea potentei la barbati si combaterea sterilitatii la femei. 

29,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de sculatoare, 50 ml, Elzin Plant

Indicatii: Este un macerat in alcool de min 40 grade, cunoscut pentru efectul afrodiziac.

Produsul este un supliment alimentar cu efecte afrodisiace, fiind recomandat pentru cresterea potentei la barbati si combaterea sterilitatii la femei. 

Afrodisiac natural cu efect rapid. 

Prezentare: Flacon 50 ml 

Mod de administrare: 30 de picaturi de 3 ori pe zi, sau 30 de picaturi cu o jumatate de ora inainte de actul sexual.

Producator: Elzin Plant

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.