Lotiune cu Ginseng, previne caderea parului, 12 fiole,Bes Romania

Lotiune cu Ginseng, previne caderea parului, 12 fiole, Bes Romania

Ginseng fiole, Lotiune cu Ginseng previne caderea parului, 12 fiole BES. Ginseng fiole, lotiune cu ginseng previne caderea parului. Ginseng fiole este o lotiune pentru uz extern, ce previne caderea parului. Datorita extractului de ginseng, revitalizeaza si ii confera parului stralucire.Frecventa de utilizare: o fiola pe saptamana, timp de cel putin 4-6 saptamani. Mod de utilizare: Se spala pielea capului, se clateste bine si se tamponeaza cu un prosop, dupa care se distribuie progresiv continutul unei fiole cu ginseng si se maseaza usor toata suprafata capului timp de cateva minute. Se foloseste in combinatie cu samponul cu ginseng.Prezentare cutie 12 fiole a 10 ml. Producator BES ItaliaLotiune Ginseng tratament contra caderii parului ...

61,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ginseng fiole, Lotiune cu Ginseng previne caderea parului, 12 fiole Bes 

Ginseng fiole, lotiune cu ginseng tratament (previne caderea parului)

Ginseng fiole este o lotiune pentru uz extern, tratament ce previne caderea parului. Datorita extractului de ginseng, revitalizeaza si ii confera parului stralucire. 

Frecventa de utilizare: o fiola pe saptamana, timp de cel putin 4-6 saptamani. 

Mod de utilizare

se spala pielea capului, se clateste bine si se tamponeaza cu un prosop, dupa care se distribuie progresiv continutul unei fiole cu ginseng si se maseaza usor toata suprafata capului timp de cateva minute. 

Se foloseste in combinatie cu samponul cu ginseng. 

Prezentare: cutie 12 fiole a 10 ml. Producator BES Italia 

Lotiune Ginseng tratament contra caderii parului 

S-ar putea sa-ti placa