Lista de produse dupa marca Elzin Plant

Elzin Plant producator de produse naturiste si remedii naturale la dispozitia ta prin comenzi online pe Samdistribution.ro la preturi mici.

Elzin Plant producator - produse naturiste si remedii naturale

Elzin Plant producator de produse naturiste si remedii naturale din plante la dispozitia ta prin comenzi online pe Samdistribution.ro la preturi mici.

Comanda din lista de produse Elzin Plant pe Samdistribution, la preturi avantajoase cu livrate in toata tara.

Tinctura din rasina de conifere Elzin Plant 50 ml
7,40 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tinctura din rasina de conifere Elzin Plant 50 ml Tinctura de conifere indicatii:Tinctura de conifere este un produs natural obtinut din rasina bruta de conifere. Rasinaeste un produs vegetal complex obtinut din amestecuri diferite de substante organice rezultate prin oxidarea si legarea compusilor terpenici si aromatici ai uleiurilor volatile. Principalele compozitii sunt: acizi terpenici (rezinici), acid abietic, levopimaric, dextrosapinic, acizi aromatici sau alifatici, acid benzoic si derivafl fenil propanici, rezinoli, ceruri, acizigrasi, ulei volatii bogat in αâ€si βâ€pinen. Tinctura din rasina de conifere este un produs natural cu o concentrate bine stabilita, care are o actiune antiseptica, antireumatica, antiinflamatoare, expectoranta, antitusiva, cicatrizanta. Tinc ...