permen

Permen, 30tb, Walmark - potenta

PERMEN, 30tb | WALMARK | Potenta | Pastile Potenta Descriere: PERMEN 30tb WALMARK, ajuta la inducerea si imbunatatirea erectiei, are efect benefic asupra apetitului sexual si a potentei, stimuleaza fertilitatea, ajuta la ameliorarea calitatii vietii sexuale. Pentru o viata sexuala mai buna Permen este solutia pentru toti barbatii care vor sa-si invioreze viata sexuala, cu efecte pe termen lung.Substantele sale active speciale imbunatatesc functionarea organelor genitale masculine, prelungind erectia, stimuland fertilitatea, libidoul si potenta.Permen contine extracte din plante (L-arginina, Tribulus terrestris si Ginseng), care-i ajuta chiar si pe barbatii trecuti de 40 de ani sa-si redobandeasca energia sexuala din tinerete.IngredienteTribulus terrestris 250,00 mg extract stan ...

61,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Permen Walmark

Descriere: PERMEN 30tb WALMARK, ajuta la inducerea si imbunatatirea erectiei, are efect benefic asupra apetitului sexual si a potentei, stimuleaza fertilitatea, ajuta la ameliorarea calitatii vietii sexuale. Pentru o viata sexuala mai buna Permen este solutia pentru toti barbatii care vor sa-si invioreze viata sexuala, cu efecte pe termen lung.

Substantele sale active speciale imbunatatesc functionarea organelor genitale masculine, prelungind erectia, stimuland fertilitatea, libidoul si potenta.

Permen contine extracte din plante (L-arginina, Tribulus terrestris si Ginseng), care-i ajuta chiar si pe barbatii trecuti de 40 de ani sa-si redobandeasca energia sexuala din tinerete.

Ingrediente

Tribulus terrestris 250,00 mg extract standardizat 40% saponine

Ginseng (v) 83,33 mg extract standardizat 27-30% ginsenozide

L-arginina 166,7 mg

Dozare: Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, in timpul sau dupa mese.

Este recomandata folosirea pe durate lungi (2-3 luni). 

Prezentare: 30 tablete

Permen, 30tb, Walmark pentru imbunatatirea vietii sexuale

Producator: Walmark

S-ar putea sa-ti placa