SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Diabet, Diabet zaharat, Boli de nutritie si metabolism | Magazin online


Samdistribution-Produse naturiste si tratamente in categoria:Diabet,Diabet zaharat,Boli de nutritie si metabolism.

Diabet, Diabet zaharat, Boli de nutritie magazin online cu produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturiste diverse pentru: diabet, diabet zaharat, boli de nutritie, ceai pentru diabet, indulcitori pentru diabet ( zaharina ), vitamine pentru diabetici, alimente si dulciuri pentru diabetici .

Aici gasiti Diabetico si Diabetico Forte capsule ( pentru diabetici ) tratament pentru diabet, este un supliment natural chinezesc care ajuta la scaderea rapida a zaharului din sange si este indicat tuturor felurilor de diabet nu are contraindicatii sau reactii adverse si-l gasiti la un pret de 39.5 lei

 Diabetul zaharat, cea mai fregventa boala a sistemului endocrin, afecteaza intre 10 si 20 de milioane de persoane numai in Statele Unite.

Boala este provocata de tulburari ale nivelului sangvin de insulina, un hormon pancreatic ce ajuta organismul sa converteasca glucoza din sange ( zaharul sangvin) in energie.

Diabetul de tip 1-numit uneori diabet zaharat insulinodependent sau diabetul juvenil sau cu debut juvenil-este rezultatul secretiei insuficiente de insulina.

Diabetul de tip 2-cunoscut si ca diabet zaharat non-insulinodependent sau diabet stabil sau de tip adult-este rezultatul incapacitatii organismului de a folosi eficient hormonul.
Circa 90% dintre toti diabeticii au aceasta forma.
Indiferent ce tip de diabet aveti, trebuie sa colaborati strans cu medicul dumneavoastra pentru a va stabili dieta,medicatia si activitatea pentru fiecare zi.
Capacitatea dumneavoastra de a va ingriji singur va determina o diferenta majora in posibilitatea de a controla afectiunea si de a-i evita potentialele efecte severe.
Numeroasele complicatii pe termen scurt sau lung ale diabetului pot necesita la fel de multa atentie ca la boala in sine.
Mai important, trebuie sa va controlati nivelul glucozei sangvine in fiecare zi pentru a preveni un atac de hipoglicemie, in care nivelul glucozei din sange este prea scazut pentru a satisface necesitatile  energetice ale organismului dumneavoastra.
Hipoglicemia poate fi insa remediata cu usurinta,o data ce recunoasteti simtomele.
Hipoglicemia sau glucoza sangvina crescuta poate sa provoace o stare diabetica grava numita cetoacidoza, in care sangele devine tot mai acid prin acumularea unor produsi secundari toxici numiti cetone, ce apar pe masura ce organismul scindeaza grasimile pentru a obtine energie.
Cetoacidoza apare la diabeticii de tip 1 daca nu primesc suplimentul adegvat de insulina, iar corpul lor este privat de sursa de energie.
Cetoacidoza poate sa apara, de asemenea, daca nivelurile glucozei si insulinei nu sunt corect echilibrate sau daca organismul sufera brusc un stres fizic, cum ar fi un accident sau o boala.
Orice fel de boala creste necesitatile de insulina ale organismului pentru a transforma glucoza sangvina in energie utilizata in lupta impotriva bolii sau infectiei.
Daca sunteti diabetic,fiti atent in mod special la semnele de alarma ale cetoacidozei: greata, sete intensa, mictionare fregventa, slabiciune extrema, durere abdominala si respiratie rapida si frofunda.
In lipsa unui unui tratament imediat pri injectii de insulina si solutii saline intravenoase ( pentru a inlocui lichidele pierdute de organism ) poata sa apara coma sau decesul.
Complicatiile pe termren lung ale diabetului pot afecta ochii, sistemul nervos, rinichii si sistemul cardiovascular si pot scadea rezistenta generala a organismului la infectii.
Taieturile si ranile se vindeca mai lent la persoanele cu diabet, iar diabeticii sunt predispusi si la probleme ale gingiilor, infectii urinare si infectii ale cavitatii bucale-cum este margaritelul sau candidoza.
Diabetul Simptome:
- apetit si dete excesiva,
- cantitate crescuta de urina ( fregventa ajunge uneori odata la o ora )
- scaderea in greutate,
- oboseala,
- greata, chiar varsaturi,
- vedere incetosata,
- la femei, infectii vaginale fregvente si uneori disparitia menstruatiei,
- la barbati, impotenta,
- la femei si la barbati, infectii cu Candida.
Diabetul Cauze:
In tipul 1 de diabet, pancreasul secreta insulina putina sau deloc.Lipsit de capacitatea de a utiliza glucoza din sange, organismul incearca sa produca energie prin arderea grasimilor si proteinelor.
Diabetul de tip 1 apare destul de rapid, afectand de obicei persoane sub 30 de ani.
Cercetarile recente sugereaza ca multi diabetici de tip 1 ar putea avea o predispozitie genetica pentru boala, care este declansata de o infectie virala.
Diabetul de tip 2 se dezvolta, de obicei, la persoanele de peste 40 de ani si pare sa existe o conexiune stransa intre obezitate si aparitia diabetului de tip 2.
Desi acest grup particular de diabetici poate avea cantitati suficiente sau excesive de insulina sistemica, organismul este incapabil sa utilizeze eficient hormonul.
Aportul excesiv de alimente ridica nivelul glicemiei, iar pancreasul nu poate produce destula insulina pentru a converti zaharurile suplimentare in energie.
Uneori, o forma similara a acestei boli, numita diabet gestational, survine ca o afectiune temporara la femeile insarcinate.
 
 
Diabet, Medicina Alternativa 
Deoarece diabetul incorect tratat poate pune in pericol viata, nu trebuie sa tratati niciodata afectiunea fara ajutorul unui medic si trebuie sa discutati intodeauna cu atentie orice posibil tratament.
Unele remedii alternative ofera variante de regim diabetic.
Altele pun accent pe suplimentele vitaminice si minerale, prescriu plante medicinale pentru a restabili nivelul glucozei sangvine sau trasteaza efectele secundare
 
» Sanatate » Diabet Boli de nutritie si Metabolism
1 2
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter