Berberine 500 mg, 60 capsule, Zenyth

Berberine 500 mg, 60 capsule, Zenyth

Berberine 500 mg, 60 capsule, Zenyth este un alcaloid vegetal care este prezent în mod natural în scoarța, rădăcinile și tulpinile plantelor aparținând genului Berberis. Potrivit unui studiu publicat în 2015, berberina poate contribui la scăderea glicemiei.

99,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Berberine 500 mg, 60 capsule, Zenyth [5941872402248]

Berberine 500 mg, 60 capsule, Zenyth este un alcaloid vegetal care este prezent în mod natural în scoarța, rădăcinile și tulpinile plantelor aparținând genului Berberis. 

Potrivit unui studiu publicat în 2015, berberina poate contribui la scăderea glicemiei. Astfel, berberina poate ajuta la prevenirea diabetului de tip 2 și a complicațiilor acestuia. 

Berberine 500 mg este un supliment alimentar din extract de dracilă (Berberis vulgaris), standardizat cu minimum 98% clorhidrat de berberină.

Care sunt beneficiile berberinei?

  • Sănătate cardiovasculară.
  • Menținerea nivelului normal al glicemiei.
  • Reducerea valorilor trigliceridelor plasmatice.
  • Normalizarea valorilor colesterolului.
  • Reducerea greutății corporale.
  • Sănătate gastrointestinală.
  • Efect antioxidant.
  • Întărește imunitatea.
  • Efect pozitiv asupra sistemului digestiv (antifungic și antimicrobian intestinal).

Mod de administrare:

Doze uzuale (adulți): câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferință pe stomacul gol sau conform recomandării specialistului.

Produsul nu are restricții cu privire la durata de administrare și nu creează dependență.

Ingrediente/capsulă:

Extract hidroetanolic 50:1 din scoarță și rădăcină de Dracilă (Berberis vulgaris), standardizat cu min. 98% clorhidrat de berberină** – 500 mg.

Capsulă vegetală: hipromeloză*.

Atenționări: Femeile însărcinate sau care alăptează, diabeticii și persoanele cu afecțiuni acute sau cu medicație complexă vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.

Prezentare: 60 capsule

Zenyth
5941872402248

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.