Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm

Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm

Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm proprietati: este un supliment alimentar obținut din fructe de afine și cătina, vitamine, oligominerale și un prebiotic.

27,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm

Suplimentul alimentar Myrtilovit este un produs obținut din fructe de afine și cătină, vitamine, oligominerale și un prebiotic (fructooligozaharide).

Beneficiile suplimentului Myrtilovit:

  • stimulează creșterea bacteriilor benefice din intestine
  • reglează tranzitul intestinal
  • ajuta la reducerea oboselii și extenuării
  • menținerea vederii normale
  • menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge

Compozitie Myrtilovit:

Fructooligozaharide - 4501.80 mg, fruct de afine - 327 mg, fruct de catină - 327 mg, vitamina C - 294.30 mg, extract de afine standardizat în antocianidine 25% - 65.40 mg, vitamina B2 - 6 mg, crom trivalent, sub formă de picolinat - 600 µg

  • Afinele și cătina - sunt bogate în vitamine, minerale, uleiuri polinesaturate omega-3 și antocianozide. 
  • Fructooligozaharidele naturale - obținute din rădăcină de cicoare, stimulează creșterea bacteriilor benefice din intestine, dau o senzație de sațietate și reglează tranzitul intestinal. 
  • Vitamina C - contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării. 
  • Vitamina B2 - contribuie la menținerea vederii normale și a sănătății membranelor mucoase. 
  • Cromul - contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.

Prezentare: 60 tablete Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

myrtilovit parapharm

Parapharm
6421971001140

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.