Apireven, crema venin de albine, dureri articulare, reumatism

Apireven, crema venin de albine, dureri articulare, reumatism

Apireven | Crema venin de albine | dureri articulare | reumatism Prospect: Apireven Crema cu venin de albine dureri articulare, reumatice, reumatism acut si cronic, dureri musculare, lombago, sciatica. Compozitie: Extractul de propolis, ceara, lanolina, ulei de parafina, celaceum, extract capsici, camfor, nicotinat de metil, solutie venin albine. Indicatii: Produsul este o crema cu un continut ridicat de substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare. Caracteristici: Principiul activ al produsului este asigurat prin combaterea in mod echilibrat a unor componente de propolis ( flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extractele naturale de capsici si venin care asigura activarea circulatiei periferice

21,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Apireven | Crema venin de albine | dureri articulare | reumatism

Prospect: Apireven crema tip unguent cu venin de albine, utilizat ca adjuvant pentru: dureri articulare, reumatice, reumatism acut si cronic, dureri musculare, lombago, sciatica. 

Compozitie

Extractul de propolis, ceara, lanolina, ulei de parafina, celaceum, extract capsici, camfor, nicotinat de metil, solutie venin albine. 

Indicatii

Produsul este o crema tip unguent cu un continut ridicat de substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare. 

Caracteristici

Principiul activ al produsului este asigurat prin combaterea in mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extractele naturale de capsici si venin care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort. 

Mod de utilizare

Crema se aplica in zonele de masat, in cantitate redusa, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tesutului. 

Pentru un efect prelungit se acopera zona masata cu o tesatura din fibre naturale, de preferinta lana. 

Nu este necesara indepartarea excesului de crema. 

Atentie: Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa maxim 30 minute si constituie dovada eficientei produsului.

Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului. 

Nu se va aplica in jurul ochilor, gurii sau pe rani,escare sau alte zone deschise. 

Prezentare: Tuburi ce contin 30g de crema, insotite de prospect, introduse in plant de carton 

Termen de valabilitate: 24 luni. 

Producator: Institutul De Cercetare Dezvoltare Pentru Agricultura. 


Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa