Sare de Bazna 900g

Sare de Bazna 900 g

 Sare de Bazna 900 g 

Sare de bazna un produs natural obtinut in statiunea Bazna, direct din apele minerale foarte bogate in cloruri de natriu, potasiu, magneziu si calciu, iodura si bromura de natriu, prin intermediul unui proces de tratare termica, evaporare si sedimentare. Sare de Bazna - Indicatii: Sarea de bazna este un tratament adjuvant pentru boli si afectiuni reumatismale cu caracter inflamator cronic (stari alergice articulare si abarticulare dupa reumatisme articulare infectioase)

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sare de Bazna 900 g 

Sare de bazna un produs natural obtinut in statiunea Bazna, direct din apele minerale foarte bogate in cloruri de natriu, potasiu, magneziu si calciu, iodura si bromura de natriu, prin intermediul unui proces de tratare termica, evaporare si sedimentare.

Sare de Bazna - Indicatii

Sarea de bazna este un tratament adjuvant pentru boli si afectiuni reumatismale cu caracter inflamator cronic (stari alergice articulare si abarticulare dupa reumatisme articulare infectioase);

poliartrita reumatoida (poliartrita cronica evolutiva);

spondilita anchilozata si spondiloze de toate felurile;

artroze si poliartroze (coxartrozele si gonatrozele etc.); 

discopatiile lombare si spondilozele lombare fara fenomene hiperalergice de lumbago sau lombasciatica fara semne nevritice cu deficit motor grav; 

discopatiile dorsale si spondilozele dorsale;

discopatiile cervicale si spondilozele cervicale; 

localizari pe muschi : mialgii, miozite, amiotrofii, tendonioze; 

periartritele cu blocare partiala sau totala a mobilitatii umarului; 

nevralgii, nevrite; 

afectini ortopedice: sechele dupa fracturi, entorse, luxatii, fracturi vindecate cu tulburari circulatorii; 

stari posttraumatice, 

stari postchirurgicale ortopedice; 

afectiuni ale sistemului nervos: 

radiculite , poliadiculite , piexite , nevrite , polinevrite;

boli ginecologice: inflamatii cronice ale uterului si organelor anexe, sterilitate primara si secundara, hipoplaziile uterine, nevralgii pelviene, unele tulburari menstruale, sechele postoperatorii. 

Mod de admnisitrare

Sub forma de comprese, cataplasme, bai partiale si generale. 

Pentru comprese, cataplasme si bai partiale se dilueaza 25g sare intr-un litru de apa, iar pentru bai generale 300 g de sare la aproximativ 50 litri apa, la temperatura de 36-37 grade Celsius, timp de 20-30 minute. 

Contraindicatii Generale

hipertensiune arteriala avansata, insuficiente cardiace, hepatice si renale decompensate, neoplazii, boli infecto-contagioase, TBC. Specifice pentru sarea de Bazna: hipertiroidie, matroanexita luetica, cervicita ulcero-vegetanta, leucoplazie. 

Actiuni Cura profilactica este indicata persoanelor predispuse la imbolnaviri ale aparatului locomotor, laxitate ligamentara si muscolo - articulara in vederea maririi rezistentei organismului la aceste boli. 

Prezentare:

Punga x 900 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.