ProstaGood, 60 comprimate, Onli Natural Co & Co

ProstaGood, 60 comprimate, Only Natural Co & Co

Pentru probleme cu prostata, urinari nocturne comanda Prostagood 60 capsule.

80,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

ProstaGood 625mg, 60 comprimate, Only Natural

Ai probleme cu prostata? problemele urinare cauzate de afectiuni ale prostatei incearca cu remedii naturiste si comanda Prostagood la preturi mici pe SamDistribution.

Proprietati:

Aici gasesti ProstaGood comprimate suplimentul alimentar contine 60 comprimate din extract de Tumernic, o combinatie de magneziu si, zinc, alaturi de saw palmetto, planta cunoscut popular ca Palmier pitic, un remediu naturale care ajuta la menţinerea funcţiei urinare la bărbaţii cu vârsta peste 45 de ani şi la menţinerea funcţiei reproductive a acestora.

ProstaGood recomandări:

supliment alimentar pentru prostată, ajută refacerea prostatei,  adjuvant în hiperplazia benignă de prostată, prostatită cronică și acută,menținerea funcției urinare la bărbați, prostată mărită, menținerea funcției reproductive și a activității sexuale la bărbați, antiinflamator, imunostimulator, antioxidant, ușurează durerile musculare și articulare.

Ingrediente active:

- extract Palmier Pitic (Saw Palmetto sau Serenoa Repens) – 320 mg, Turmeric (Curcumin) – 60 mg, Magneziu – 60 mg (16% din VNR), Zinc – 10 mg (100% din VNR).

Ingrediente:

 extract uscat 4:1 din fruct de Palmier-pițic (Serenoa repens); oxid de magneziu; agenţi de încărcare: lactoză monohidrat, polivinilpirolidonă; extract uscat din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa) standardizat la 95% cucurmin; agenţi antiaglomeranţi: talc, dioxid de siliciu coloidal anhidru, ștearat de magneziu; stabilizator: croscarmeloză sodică; oxid de zinc.

nformaţii nutriţionale Conţinut pe comprimatul de 625 mg

Extract de Palmier-pițîc 320,00 mg*

Extract de Turmeric 60,00 mg*

Magneziu 60,00 mg (16% din VNR**)

Zinc 10,00 mg (100% din VNR**)

Curcuma ajuta la reducerea simptomelor urinare la bărbați pe măsură ce îmbătrânesc

Curcuma este, de asemenea, unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru ameliorarea simptomelor unei prostate mărite, ajuta la reducerea simptomelor urinare la bărbați pe măsură ce îmbătrânesc. S-a demonstrat că acest condiment oferă mai multe beneficii importante pentru sănătatea prostatei, inclusiv reducerea dimensiunii prostatei, combaterea inflamațiilor asociate cu prostatita și ajutarea la gestionarea durerii pelvine. Curcuma ar putea avea, de asemenea, un rol în prevenirea cancerului de prostată.

De exemplu, un studiu din 2016 a explorat acțiunile și eficacitatea turmericului împotriva cancerului de prostată. Un studiu mai recent a raportat că nanoparticulele de curcumină (nanocurcumina) au activități anticanceroase puternice și ar putea fi utilizate împotriva celulelor canceroase de prostată.

Magneziu - proprietăți pro-sănătate

Magneziul este esențial pentru buna funcționare a multor organe și sisteme. Influența sa asupra funcționării celor mai importante organe - creierul și inima - este bine cunoscută. Cum acționează magneziul pe aceste organe? Acțiunea acestui element asupra sistemului nervos se bazează pe susținerea proceselor de conducere nervoasă, învățare și concentrare. În plus, crește rezistența organismului la stres, condiționează o bunăstare mentală excelentă, reglează procesele de somn.

Magneziul susține, de asemenea, activitatea mușchilor scheletici și a mușchilor netezi, datorită cărora îmbunătățește activitatea musculară în timpul exercițiului, previne contracțiile dureroase ale mușchiului neted din sistemul digestiv sau urinar.

Magneziul este utilizat ca suport în terapia multor boli, precum și în prevenirea multor boli.

Cele mai importante utilizări ale magneziului sub formă de suplimente orale sunt:

prevenirea aterosclerozei și a complicațiilor acesteia; magneziul normalizează nivelul colesterolului din sânge, ceea ce limitează dezvoltarea plăcii aterosclerotice și complicațiile aterosclerozei, cum ar fi bolile ischemice ale inimii, hipertensiunea arterială sau infarctul În studiile clinice, suplimentarea cu magneziu s-a dovedit a fi strâns legată de reducerea infarctului miocardic și a mortalității globale, profilaxia rezistenței la insulină și diabetul de tip 2, care rezultă din normalizarea nivelului de glucoză din sânge

Rolul magneziului în asigurarea unei fertilități adecvate și a evoluției corespunzătoare a sarcinii are, de asemenea, o importanță considerabilă. Prin urmare, atât femeile, cât și bărbații, în perioada de reproducere, ar trebui să asigure un aport adecvat de magneziu în dietă.

Mod de administrare:

Doza recomandată este de un comprimat pe zi, la aceeaşi oră sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Comprimatele se vor înghiţi cu o cantitate suficientă de apă, după masă.

Prezentare: 

60 comprimate

Producator:

Only Natural - 

6423170002850

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.