Crema pentru articulatii cu Glucozamina, 250 ml, Crevil
La reducere!

Crema pentru articulatii cu Glucozamina, 250 ml, Crevil

Tratament Reumatism | Artrita | Dureri Articulare | Glucozamina Crevil - Glucozamina, unguent sub forma de crema, contine o combinatie unica de ingrediente calmante (glucozamina, uleiuri esentiale, ulei de eucalipt, salicilatde metil, camfor, capsicum). Aplicarea la nivelul pielii a fost dovedita a fi eficienta in: dureri articulare si cele provocate de artroza la genunchi.Glucozamina, o substanta naturala ajuta la formarea de colagen si tesut conjunctiv. Glucozamina este o sursa unica de reconstructie a pielii, hraneste celulele pielii, stimuleaza regenerarea lor si sprijina productia de GAGs (glucozaminoglicani). Numai pentru uz extern. Aplicati pe pielea uscata si fara leziuni. Ingrediente active: Glucozamina, eucalipt, ulei de molid, camfor, capsicum. Nu se recomanda copiil

21,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema pentru articulatii cu Glucozamina, 250 ml, Crevil

Crevil - Glucozamina, unguent sub forma de crema, contine o combinatie unica de ingrediente calmante (glucozamina, uleiuri esentiale, ulei de eucalipt, salicilat de metil, camfor, capsicum). Aplicarea la nivelul pielii a fost dovedita a fi eficienta in: dureri articulare si cele provocate de artroza la genunchi.

Glucozamina, o substanta naturala ajuta la formarea de colagen si tesut conjunctiv. Glucozamina este o sursa unica de reconstructie a pielii, hraneste celulele pielii, stimuleaza regenerarea lor si sprijina productia de GAGs (glucozaminoglicani). Numai pentru uz extern. Aplicati pe pielea uscata si fara leziuni. Ingrediente active: Glucozamina, eucalipt, ulei de molid, camfor, capsicum. Nu se recomanda copiilor mici. A se evita contactul cu mucoasele sau ochii. Spalati-va pe maini dupa aplicare. Utilizare: se aplica pe piele si se maseaza pana se absoarbe. 

Prezentare:cutie 250ml 

Producator : Crevil - Grrmania 

Despre Crevil Cosmetics - Germania Crevil, produce cosmetice, produse cosmetice raportat la calitate pret sunt cosmetice ieftine, dar respecta standardele germane si europene din domeniu. Crevil produce o gama de produse cosmetice - terapeutice sub forma de creme si unguente, pentru masaj de relaxare cu rol terapeutic pentru : reumatism ( afectiuni reumatice ), dureri articulare, dureri de spate, articulatii, sistem osos. Cateva exemple de creme terapeutice sau gel antireumatic, produse de Crevil : Gheara Dracului, Pferdebalsam, sub forma de gel sau crema, cunoscuta sub denumirea de Puterea Calului, Glucozamina sunt produse ce pot fii folosite ca tratament in reumatism. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa