Crema pentru articulatii cu Glucozamina, 250 ml, Crevil
La reducere!

Crema pentru articulatii cu Glucozamina, 250 ml, Crevil

Tratament Reumatism | Artrita | Dureri Articulare | Glucozamina Crevil - Glucozamina, unguent sub forma de crema, contine o combinatie unica de ingrediente calmante (glucozamina, uleiuri esentiale, ulei de eucalipt, salicilatde metil, camfor, capsicum). Aplicarea la nivelul pielii a fost dovedita a fi eficienta in: dureri articulare si cele provocate de artroza la genunchi.Glucozamina, o substanta naturala ajuta la formarea de colagen si tesut conjunctiv. Glucozamina este o sursa unica de reconstructie a pielii, hraneste celulele pielii, stimuleaza regenerarea lor si sprijina productia de GAGs (glucozaminoglicani). Numai pentru uz extern. Aplicati pe pielea uscata si fara leziuni. Ingrediente active: Glucozamina, eucalipt, ulei de molid, camfor, capsicum. Nu se recomanda copiil

21,29 RON21,50 RON -1%
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema pentru articulatii cu Glucozamina, 250 ml, Crevil

Crevil - Glucozamina, unguent sub forma de crema, contine o combinatie unica de ingrediente calmante (glucozamina, uleiuri esentiale, ulei de eucalipt, salicilat de metil, camfor, capsicum). Aplicarea la nivelul pielii a fost dovedita a fi eficienta in: dureri articulare si cele provocate de artroza la genunchi.

Glucozamina, o substanta naturala ajuta la formarea de colagen si tesut conjunctiv. Glucozamina este o sursa unica de reconstructie a pielii, hraneste celulele pielii, stimuleaza regenerarea lor si sprijina productia de GAGs (glucozaminoglicani). Numai pentru uz extern. Aplicati pe pielea uscata si fara leziuni. Ingrediente active: Glucozamina, eucalipt, ulei de molid, camfor, capsicum. Nu se recomanda copiilor mici. A se evita contactul cu mucoasele sau ochii. Spalati-va pe maini dupa aplicare. Utilizare: se aplica pe piele si se maseaza pana se absoarbe. 

Prezentare:cutie 250ml 

Producator : Crevil - Grrmania 

Despre Crevil Cosmetics - Germania Crevil, produce cosmetice, produse cosmetice raportat la calitate pret sunt cosmetice ieftine, dar respecta standardele germane si europene din domeniu. Crevil produce o gama de produse cosmetice - terapeutice sub forma de creme si unguente, pentru masaj de relaxare cu rol terapeutic pentru : reumatism ( afectiuni reumatice ), dureri articulare, dureri de spate, articulatii, sistem osos. Cateva exemple de creme terapeutice sau gel antireumatic, produse de Crevil : Gheara Dracului, Pferdebalsam, sub forma de gel sau crema, cunoscuta sub denumirea de Puterea Calului, Glucozamina sunt produse ce pot fii folosite ca tratament in reumatism. 

S-ar putea sa-ti placa