Sapun cu sulf, 100 g, Tyana

Sapun cu sulf, 100 g, Tyana

Sapun cu sulf, tratament pentru acnee si par, 100 g, Tyana  Descriere: Sapun cu Sulf. Ingrediente: sapun de sodiu 78%, sulf 6,11%, glicerina, apa, BHT. Sapunu de toaleta, marca Tyana, este util in caz de matreata si seboree ( boala de piele provocata de secretia exagerata a glandelor sebacee) datorita continutului de sulf din compozitia sa, are o actiune antifungica puternica si cu actiune antibacteriana, sapunul de toaleta cu sulf, actioneaza cu succes in afectiuni ale pielii. Sapunul cu sulf este folosit in ameliorarea si tratarea bolilor de piele: acnee - cosuri, acneea juvenila, dermatita seboreica, dermatita atopica, psoriazisul, micoze. Totodata sapunul cu sulf este util in spalarea parului, pentru un scalp sanatos, fara matreata, deoarece sulful elimina matreata, combate matreata  

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Sapun cu sulf, tratament pentru acnee si par, 100 g, Tyana

Descriere: Sapun cu Sulf 

Ingrediente:

sapun de sodiu 78%, sulf 6,11%, glicerina, apa, BHT.

Sapunu de toaleta, marca Tyana, este util in caz de matreata si seboree ( boala de piele provocata de secretia exagerata a glandelor sebacee) datorita continutului de sulf din compozitia sa, are o actiune antifungica puternica si cu actiune antibacteriana, sapunul de toaleta cu sulf, actioneaza cu succes in afectiuni ale pielii. 

Sapunul cu sulf este folosit in ameliorarea si tratarea bolilor de piele: acnee ( cosuri), acneea juvenila, dermatita seboreica, dermatita atopica, psoriazisul, micoze etc. 

Totodata sapunul cu sulf este util in spalarea parului, pentru un scalp sanatos, fara matreata, deoarece sulful elimina matreata ( combate matreata ). 

Daca folositi sapunul cu sulf pentru tratarea unor afectiuni ale pielii, este recomandat a se folosi zilnic pentru o perioada minima de o saptamana. 

Prezentare: 100 g 

Producator: SCM Chimica

S-ar putea sa-ti placa