Sare de baie Biomedicus cu Eucalipt
Pret redus

Sare de baie Herbamedicus cu Eucalipt, Mentol si Camphor 575g

Sare de baie - Beneficii:  în menținerea stării de sănătate a aparatului respirator, relaxeaza, linisteste, rehidrateaza si regenereaza pielea corpului. pastreaza supletea pielii si o elibereaza de tensiune, hraneste pielea cu substante nutritive necesare. Modul de utilizare: adaugati sare in apa de baie, temperatura recomandata este de 36 - 38 grade. Un produs cosmetic pentru baie Marca Biomedicus, fabricata de Firma Schimees GmbH din Germania.

12,39 RON13,00 RON - 0,61 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
212,15 RONPana la 0,48 RON
411,93 RONPana la 1,84 RON
 In stoc
 

 

Descriere

Sare de baie Herbamedicus cu Eucalipt, Mentol si Camphor

Sare de baie cu extract de frunze de Eucalipt, cu beneficii în menținerea stării de sănătate a aparatului respirator, relaxeaza, linisteste, rehidrateaza si regenereaza pielea corpului.

Extractul de Eucalipt din sarea de baie, un produs cosmetic pentru baie Marca Biomedicus, fabricata de Firma Schimees GmbH din Germania. Sare de baie cu extract de frunze de eucalipt are numeroase beneficii: pastreaza supletea pielii si o elibereaza de tensiune, hraneste pielea cu substante nutritive necesare.

Beneficii: în menținerea stării de sănătate a aparatului respirator, relaxeaza, linisteste, rehidrateaza si regenereaza pielea corpului.

Mod de utilizare: adaugati sare in apa de baie, temperatura recomandata este de 36 - 38 grade.

Durata de timp recomandata a unei bai de relaxare este de 18-20 minute. 

Mod de pastrare: se recomanda pastrarea sarii in locuri ferite de umezeala.

Produsu are o valabilitate mai mare de 30 de luni.

Prezentare: borcan din plastic

Cantitate: 575 g

Un produs cosmetic pentru baie Marca Herbamedicus, fabricata de Firma Schimees GmbH din Germania

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa